Forum dyskusyjne
bilet lotniczy
kategoria podróże po świecie
kraj Peru
Jan Herian 22:50 | 09.04.2013
Witam! Szukam biletu lotniczego do Peru lub Boliwi w okresie lipiec, sierpień 2013 w rozsądnej cenie. Jak do tej pory bezskutecznie. Słyszałem o lotach , w których powrót jest na inne lotnisko niż wylot. Może ktoś wie jak tego szukać. Dziękuję
camer75 18:12 | 10.04.2013
sprawdz oferte brazylijskich linii lotniczych TAM
angiePOZ 01:04 | 11.04.2013
Hejka,Istotnie TAM oraz Air Europa wrzuca coś czasami co ładnie się kalkuluje jak na te kierunki. Oferty najczęściej dotyczą wylotu przykładowo z Londynu do Limy często przez Rio, natomiast wracasz przykładowo do Paryża. Było kilka hitów w okolicach 1300 pln plus dolot do lotnisk europejskich lowcostami typu wizzair, ryanair etc... Trzeba się w daty wpasować ładnie ułożyć z dolotami. Standardowo natomiast bez kombinacji, należy liczyć ok 4500 pln... Jeżeli sprecyzujesz okres wylotu i powrotu to może coś wyszukam. Zawodowo jestem kasjerem lotniczym, pozdrawiam
Jan Herian 15:20 | 13.04.2013
Witam i dziękuje za odzew.Gdybyś coś znalazł byłbym zobowiązany, chciałbym bardzo wyjechać na ok. 5-6 tygodni, a dysponuję czasem od 28.06. 2013. do ok, 28 .08. 2013, pozdrawiam
glazuu 18:33 | 11.04.2013
Witam! sprawdz sobie tutaj http://www.eloty.pl/waw/srz/ Ja ok kilku miesiecy jatam z tym portalem i naprawde maja najlesza wyszukiwarke jaka widzialem. Wejdz na http://www.eloty.pl/ i sprawdz sam;-)
Jacky 18:42 | 12.04.2013
W czerwcu ub. roku leciałem z Gatwick via Madryt do Limy, powrót tak samoza 620 Euro linią Air Europa, warunki b.dobre.Cena też jak na ten kierunek.
Jeśli pojedziesz na salary (Uyuni) w Boliwii lub na atacamę to licz się w sierpniu z temperaturą -20 st C.Ja byłem w czerwcu-salary były już suche ale w hotelach solnych było dość zimno .Do wytrzymania.
angiePOZ 20:11 | 24.04.2013
Witam, zasadnicze pytanie, cy posiadasz wizę do Stanów? Przez Stany bywa taniej... Nie widzę nic atrakcyjnego na tą chwilę. Z Wawy okolice 4700 pln i to najniżej, Berlin ciut taniej, przez Stany jeszcze niżej, ale też bez rewelacji ok 4100 pln może przeszłaby niżej kombinacja przez Madryt na dwóch biletach (oznacza przerzucenie bagażu głównego w Madrycie osobiście oraz brak gwarancji przesiadki, czyli jak pierwszy odcinek się spóźnia lub ostaje anulowany, to drugi odcinek przepada.... zachowując jednak granicę bezpieczeństwa w godzinach na przesiadce a jeszcze lepiej nocleg, sprawa nie wydaje się groźna) Pozostanę w kontakcie jak coś się trafi. Hitów Tamem czy Air Europom też żadnych akurat nie widzę, ale... Ogólnie późno też na szukanie rejsówek, nie istnieją na liniach regularnych tzw last minute. Dokładnie odwrotnie to działa. Wielu dobrych czy lepszych klas taryfowych już nie ma. Niczego jednak nie przesądzam. Dopisz tylko czy polujesz jedynie na hity typu 1500 z różnych lotnisk europejskich? czy chcesz lecieć tak czy inaczej byle jak najtaniej wiadomo? pozdrawiam
Beata & Tomek Globetrotting 10:15 | 15.04.2013
TAM bylo tez dla nas najtansze:-)
Smok-1 20:58 | 24.04.2013
Jest aktualna promocja TAM, ale niestety na okres wrzesień-październik, powroty mogą być w listopadzie