Forum dyskusyjne
rafting
kategoria podróże po świecie
kraj CzarnogÓra
maniaguga 18:51 | 12.08.2013
Czy ktoś z Was brał może udział w spływach po Tarze? Jest dużo ofert, ale wolałabym sprawdzoną firmę. Z góry dziękuję za pomoc
WOJTEKSE1 20:53 | 08.09.2014
NO I CO BYŁAŚ ? BO JA MAM REZERWACJE NA 11 WRZEŚNIA . JAKA ZABAWA, MOŻE COŚ WARTO WIEDZIEĆ ? POZDRAWIAM
marka9 10:25 | 09.09.2014
Nie musisz mieć nic zarezerwowane. W okolicac mostu w Durdevicy znajdziesz conajmniej kilku przewodników. Wszyscy oni maja koncesje na prowadzenie spływów i zatrzymują się też w tych samych miejscach. Jest to bezpieczne. Tylko szkoda, że wybierasz się we wrześniu, gdyż będzie niski poziom wody w rzece i adrenalina nie do końca będzie najwyższa..... Ja byłem dwa razy, tj. właśnie we wrześniu i drugim razem w czerwcu, a wtedy serce było w gardle i adrenalina na wlaściwym poziomie.
WOJTEKSE1 15:31 | 28.10.2014
We wrześniu rzeczywiście adrenalina na niskim poziomie , rozmawiałem z przewodnikiem i zapraszał w Maju , dopiero jest zabawa. Ale ogólnie fajna zabawa a jeszcze więcej wrażeń podczas dojazdu , fantastyczna droga od strony Czarnogóry(E762), nie dla ludzi ze słabymi nerwami , sam miałem stracha widząc kawałki oderwanych skał z wiszących nad głową scian.
maniaguga 21:20 | 09.09.2014
Byłam i gorąco polecam! Faktycznie tak jak pisze kolejna osoba we wrześniu poziom wody jest niski, w związku z tym adrenaliny też. Niezmiennie piękne są za to widoki:) Korzystaliśmy z usług ludzi, którzy mają kamping przy moście i byliśmy bardzo zadowoleni. Nie trzeba się wcześniej umawiać, wystarczy przyjechać do nich od rana. Obiad, który jest w cenie był ogromny i przepyszny. Dodatkowo dostaliśmy nocleg za free na polu. Można też skorzystać z tyrolki, która biegnie wzdłuż mostu (cena jakieś 15euro). Życzę miłych wrażeń i szczerze zazdroszczę