/ / NEPAL > Transport KTM - Besisahar > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Transport KTM - Besisahar

kategoria podróże po świecie

kraj Nepal

usunięty/nieznany 14:18 | 04.04.2014

Hej,

Czy mozecie doradzic jak sie dostac z KTM do Besisahar? Problem w tym, ze bede mial ze soba rower a z tego co czytam autobusy sa bardzo zapchane. Wiec moze ktos poleci jakiegos konkretnego (sprawdzonego) przewoznika z busem/samochodem kombi? Czy nie zawracac sobie glowy i zalatwiac to z pierwszym lepszym biurem w KTM?

Pozdrawiam,
I

Jadu dołączył
19.09.2003

Jadu 16:11 | 04.04.2014

Z autobusami różnie bywa jak chodzi o zatłoczenie, jak rower wyląduje na dachu to jakoś powinniście dojechać. Jak chcesz auto wynająć to mogę pomóc, ale dla 1 osoby to wyjdzie dość drogo. (w sensie cały samochód - jeep albo van)

usunięty/nieznany 11:05 | 05.04.2014

>Z autobusami różnie bywa jak chodzi o zatłoczenie, jak rower wyląduje na dachu to
>jakoś powinniście dojechać. Jak chcesz auto wynająć to mogę pomóc, ale dla 1 osoby to
>wyjdzie dość drogo. (w sensie cały samochód - jeep albo van)

Chyba nie bardzo mam inne wyjscie. Tlok w autobusie mi nie przeszkadza ale jak ucierpi rower to moze mi to zepsuc reszte wycieczki. Wiec chyba musze o tym vanie pomyslec. Mozesz cos polecic? O jakim koszcie mowimy?

Jadu dołączył
19.09.2003

Jadu 14:31 | 05.04.2014

ile osób i ile rowerów ?

usunięty/nieznany 14:37 | 05.04.2014

Jeden rower, jeden czlowiek

Jadu dołączył
19.09.2003

Jadu 15:00 | 05.04.2014

napisz mi na prywatną wiadomość datę i swój email. Jak będę miał odpowiedź to dam Ci znać.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl