Forum dyskusyjne
Nepal w marcu - anyone
kategoria podróże po świecie
kraj Nepal
tasman 21:34 | 02.01.2008
Chcialabym wybrac sie w marcu do Nepalu na 3 tyg. Moze ktos chcialby dolaczyc? Jade tam pierwszy raz, wiec nie dysponuje wielkim doswiadczeniem, ale cos tam o podrozowaniu wiem :)
monikaszy 17:33 | 04.01.2008
Hej, ja bede w marcu w Nepalu. Tyle, ze wjezdzam z Indii. Ale to chyba nie bedzie problem, zeby spotkac sie w Azji i wspolnie wybrac na trekking. kontakt: monikaszy@yahoo.com
boncol 19:39 | 04.01.2008
piękna wyprawa, tylko pozazdrościć!!!POWODZENIA
migotka 14:17 | 08.01.2008
Oj zazdroszcze tego Nepalu, niedawno wrocilam, zrobilam trek wokol Annapurny, krajobrazy cudo!!! Zycze baaardzo udanej wyprawy!mogotka
tasman 18:47 | 08.01.2008
dziekowac:) mam nadzieje,ze pojdzie wszystko zgodnie z planem.A mozesz napisac jak sie dostalas do Nepalu?bezposrednio czy przez Delhi?
migotka 21:42 | 08.01.2008
niestety przez delhi, a z delhi sahara airlines do kth. Bezposrednio z tego wiem lata jedynie quatar airlines przez doha, jak sie trafi na promocje albo odpowiednio wczesniej zabukuje bilet, to mozna trafic na b.dobra cene.powodzenia !!!
ale masz fajnie, ze tam jedziesz :)
K-K 10:55 | 10.01.2008
Pyt. do Migotka dotyczące trekuczy możesz napisać coś więcej o trekkingu - ile trwał, kosztował i co ważne - jak z kondycją, żeby nie być balastem dla grupy :)
dzięki i pozdrawiam, K-K