Forum dyskusyjne
Himalaje Gokyo Ri - wiosną - ktoś coś
kategoria podróże po świecie
kraj Nepal
Yareckimm 18:14 | 21.11.2016
Siemanko!Marzy nam się wyprawa trekkingowa w Himalaje. Myślimy o wiośnie ( kwiecień? może maj w długi weekend? ).
Może się ktoś wybiera i połączymy siły?
Pozdrawiam
Jarek
Yareckimm 18:56 | 21.11.2016
Aktualnie bilety na dwie osoby z Warszawy w terminie koniec kwietnia - poczatek maja - można zakupić w granicach 5-6 tys.
Jadu 16:08 | 23.11.2016
Jakbyś chciał coś w lepszej cenie oraz jakieś świadczenia na miejscu daj znać.pozdrawiam
Jarek
www.trampingi.pl
panistomatolog 19:26 | 05.12.2016
Hej,my tez planujemy wybrac sie do Nepalu w marcu/kwietniu, z checia wymienimy kontakt :) nie wiem skad taka cena biletow, na skyscanner mozna znalezc za 2800zl, a qatarairways ktorymi zazwyczaj latamy, nieco ponizej 3000zl.
Pozdrawiam!
panistomatolog 19:32 | 05.12.2016
Myslicie, ze termin marzec/kwiecien jest okej jesli chodzi o pogode? Zalezy nam na dobrej widocznosci, no i na stosunkowo malej ilosci opadow. Czytalam ze monsun dopiero od czerwca, to prawda? Z gory dzieki za wszelkie informacje :)
panistomatolog 19:33 | 05.12.2016
>Hej,>
>my tez planujemy wybrac sie do Nepalu w marcu/kwietniu, z checia wymienimy kontakt :)
>nie wiem skad taka cena biletow, na skyscanner mozna znalezc za 2800zl, a
>qatarairways ktorymi zazwyczaj latamy, nieco ponizej 3000zl.
>
>Pozdrawiam!
A przepraszam, nie przeczytalam ze piszesz o dwoch osobach :) w takim razie zgadza sie
wloczykijek 08:45 | 21.12.2016
To jest moje marzenie od bardzo dawna i w tą wiosnę je zrealizuję! Gdzie konkretnie wybierasz się na trekking? Ja na Island Peak :)
AKo 23:44 | 26.01.2017
HejJakby ktoś planował wybrać się lutym/marcu to tez chętnie dołączę.
Są tanie polaczenia z IT do Katmandu za 410e + 170zl lot do IT.
Chce zrobić trekking Annapurna Base Camp i zahaczyć o Holi Festiwal w połowie marca.
Jadu 15:32 | 27.01.2017
Jak chcesz to na moim blogu jest trochę informacji o tym trekkingu: http://www.trampingi.pl/blog/annapurna-base-camp-trekking/