Forum dyskusyjne

doł±cz do nas czerwiec 2017

kategoria tanie podróżowanie

kraj Ukraina

wlodarekk doł±czył
29.01.2017

wlodarekk 11:52 | 13.02.2017

W dwa auta zawsze lepiej wycieczka nisko budżetowa szukamy drugiej ekipy jestem mech.sam. i gadam po rosyjsku i trochę UA
Ew. osoby które pojad± w moim aucie para albo pani ew. 2 panie żona nie chce jechać z samymi mężczyznami koszt paliwa i noclegów to 1000 zł. 3 tyg. i ponad 4 tys.km. dziel±c na 3 osoby natomiast dziel±c na 4 osoby mniejszy koszt paliwa a droższe
noclegi bo to już dwa pokoje jedzenie jest bardzo tanie pierogi 2 zł obiad 10 zł wiek obojętny preferowane osoby z wysok± kultur±
wykształcenie nie ważne zwiedzamy ponad 10 zamków i pałaców olecko kam. podolski zbaraż mukaczewo łuck itp.pare skansenów
i ponad 10 miast Planuje tez krótki pobyt nad zalewem dniepru kilka raz wiekszy od J.¶niadrwy a ryby do 80 kg A nad morzem czarnym wypoczynek ok 10 dni i zwiedzanie odessy w zal. od pog. rano ew. wieczorem odesse troche znam byłem tam prawie 6 m.cy ale dawno, w odessie znalazłem fajny nocleg 3 os.pokój z kuchni± swojski klimat 10 km.od centr.300 zl za 5dni 20 zł osoba
w drodze powrotnej może mołdawia i reszta zamkow wyjazd 8 czerwca 2017 po pracy pierwszy nocleg lwów 9 - 11 drugi dubno
11-12 trzeci chmielnik 12-13 a tu słynne wody radonowe miedzy innymi horoba królów dna mocz .ch.skóry miażdżyca żylaki itp
może sie uda załapać albo nabrać w butelkę 14-16 noclegi w kijów nastepna rezerwacja 24-29 odessa od 16 do 24 do ustalenia
ja 54 żona 48 lat młodzi duchem kulturalni wrocławianie zainteresowało odpisz darek renata

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Bezpieczne logowanie na czas sesji

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl