Forum dyskusyjne
kupno biletu
kategoria tanie podróżowanie
kraj Ukraina
Smok-1 23:45 | 10.08.2017
W maju 2017 kupowałem przez internet na stronie www.busfor.pl Nie żebym jako¶ szczególnie chciał polecać firmę (choć nie było żadnych problemów), ale jak szukasz jaki¶ opcji .... W razie czego kasy s± na dworcu autobusowym (obok kolejowego), ale nie pamiętam, żeby ok północy (a tak jechałem) kto¶ tam był ... Co do uwagi przedmówcy, nie widziałem,, żeby na wyjazdy do Polski ktokolwiek próbował kupować bilety u kierowcy.... Na te rejsy jest na ogół komplet
zgłoszone do moderacji
Nieznany 22:47 | 10.08.2017
A nie możesz kupić biletów po prostu u kierowcy? Na Ukrainie to standard.
zgłoszone do moderacji
teofil1122 17:39 | 10.08.2017
witam jutro wyjezdzam do lwowa mam bilety z przemysla do lwowa , niestety nie mam biletow powrotnych , moja prosba w ktorym miejscu na dworcu w lwowie znajduja sie kasy zagraniczne , czy czeba miec przy sobie paszport aby kupic bilety, dawniej na pierszym pietrze byly kasy na polaczenia zagraniczne , takie mam wiadomosci , nie wiem czy jeszcze istnieja , prosze o wiadomosci , pozdrawiam
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki tanie podróżowanie UKRAINA
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.