Forum dyskusyjne
podroz koleja
kategoria tanie podróżowanie
kraj Ukraina
teofil1122 09:44 | 02.07.2017
witam kupilem bilet na trase przemysl = lwow , chce 15 sierpnia wyjechac z lwowa , ale w kasie pkp w krakowie pani , a potem pan poinformowal ze bilety sa zablokowane , czy sa inne poloczenia kolejowe z lwowa , pozdrawiam
szpak 11:43 | 02.07.2017
ale w jaką stronę chcesz pojechać z Lwowa?
szpak 10:03 | 03.07.2017
Siemka, z tego co sprawdziłem to masz jeszcze bilety w dniu 15 sierpnia z Lwowa do Przemyśla i to PKP ICC, natomiast do Przemyśla możesz dojechać autobusem lub też busikiem.
Marti* 14:05 | 03.07.2017
Przedmówca bardzo dobrze mówi z wykorzystaniem pociągu - jest to najszybsza droga na Ukrainę, gdyż stanie na granicy ogranicza się do 30 minut a nie np 5 h i 30 minut :)
teofil1122 16:35 | 03.07.2017
bylem dzisiaj na dworcu w krakowie , ale na 15 sierpnia sa wszystkie wyprzedane tak jak na 2 klase i pierwsza , dzwonilem na informacje , i dziwili sie ze sa wykupione na dzien15 08 2017
teofil1122 16:37 | 03.07.2017
jeszcze jedna sprawa bilety z lwowa do przemysla mozna kupic jedynie w kasie na dworcu nie przez internet , skad masz takie wiadomosci ,
szpak 05:39 | 04.07.2017
Skoro informacja się dziwi że wykupione to ja już nie wiem, jak już będziesz na Ukrainie to na dworcu we Lwowie myślę że spoko kupisz powrotny.