Forum dyskusyjne
PEKIN W PAŻDZIERNIKU
kategoria podróże po świecie
kraj Chiny
fako3 20:07 | 29.06.2009
WITAM !!!! WYBIERAMY SIĘ Z ŻONĄ DO PEKINU OD 02.10.09 DO 17.10.09 MAMY JUŻ HOTEL OKOŁO 2 KM OD SILKU {SPRWDZONY KOMFORT I NIE TAK DROGO} JEŚLI KTOŚ WYBIERA SIĘ W TYM CZASIE TO FAJNIE BYŁOBY SPOTKAĆ SIĘ
magurycz 14:36 | 26.07.2009
tylko Pekin ? proszę o szczegóły -pozdrawiam
fako3 18:03 | 27.07.2009
cargo hotel 2 km od silku strony nie ma ale chinczyk biegle mówi po polsku i w wycieczkach pomoże
arica 17:45 | 29.07.2009
Chinczyk mowiacy po polsku? To ciekawe :) A mozesz podac jakies szersze info na temat hotelu? Np cene za pokoj? Bede w Pekinie ale troche wczesniej..
fako3 18:20 | 29.07.2009
hotel oki pokoiki bardzo schludne i czyste w pokoju TV klima prysznic i WCkoszt około 20 dolarów
Mogę na PW przesłać foto wizytówki tego hotelu i meila
grodzka1 15:48 | 09.10.2009
Witam , mnie też zainteresowała informacja o chińczyku mówiącym trochę po polsku, wybieram się z koleżanką 22.10.2009r. do Pekinu -mogę prosić o jakieś namiary na taką osobę , która mogłaby nam pomóc i pokazać jak np. dojechać na Wielki Mur itp., albo o adres tego hoteliku. na maila grodzka1@interia.plz góry dziękuje
a może ktoś jeszcze wybiera się w tym terminie do Pekinu ???
J.
dominkom 20:28 | 09.10.2009
Ja wybieram sie w styczniu, jak mozesz to i mnie podaj namiary na Priva dzieki