Forum dyskusyjne
uczenie angielskiego w Chinach - szukam towarzystwa
kategoria podróże po świecie
kraj Chiny
furusek 15:31 | 22.08.2009
Witam,Interesuje mnie wyjazd do Chin w celu uczenia (najprawdopodobniej dzieci) języka angielskiego. W zasadzie jestem już zdecydowana i nawet nieźle zorientowana w temacie, ale wychodzę z założenia, że w razie jakichkolwiek problemów "co dwie głowy to nie jedna" ;] Swój wyjazd planuję na luty 2010 i już teraz szukam osoby, którą też ciągnie na tamten kraniec świata, i z którą mogłabym zjednoczyć siły w walce z przeciwnościami losu, biurokracją i wyobcowaniem w innej kulturze :)
Dla zainteresowanych zostawiam namiary :)
furusek [at] tlen.pl
pozdrawiam,
Ania :)
CK 18:31 | 25.08.2009
Hi Ania,ja od jakiegos czasu mieszkam i studiuje w chinach (Kunming Yunnan province) z tego co mi wiadomo jest nas tu 2 na stale (Polakow) i kazdego roku przyjerzdza tu ok 2-3 studentow z wymiany miedzynarodowej.
jak niewybralas jeszcze konkretnego miasta, zapraszam do Kunming
pozdrawiam
CK
jak masz jakies pytania to daj znac
gg:10796865
furusek 20:11 | 25.08.2009
wow! jestem w szoku, ponieważ właśnie Kunming najbardziej mnie interesuje :) Ogłosiłam się raz na pewnym forum dla nauczycieli angielskiego i z Kunmingu dostałam najciekawszą ofertę [liczę na to, że w lutym nadal będzie aktualna]. Jeśli już cokolwiek się wyjaśni to z pewnością skorzystam z Twojego numeru, celem zdobycia odpowiedzi na dziesiątki moich pytań dotyczących życia w tym mieście. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam :)Ania
magdabis 18:50 | 25.08.2009
Może spróbuj skontaktować się z tą dziewczyną www.republika.pl/manieckaWiem, że chyba dwukrotnie pracowała w Chinach ucząc angielskiego na uniwerku