Forum dyskusyjne

jak kupic konia w Mongolii

kategoria podróże po ¶wiecie

jacektarzan doł±czył
09.09.2007

jacektarzan 21:27 | 03.03.2010

Hej,ja też byłem parę razy,konia może kupić,kto¶ kto się zna dobrze na konich,a nie laik...Wg mnie razem z rzędem i siodłem koszt 200USD,ale mog± dać jakiego zdechlaka...Radzę wynaj±ć...Jak co szczegoły na trekteam@vp.pl . Ewentualnie z nasz± ekip±,ale jedziemy w maju...Pelne info na www.trekteam.pl , kalendarz i galeryjka z poprzednich wypraw...Zapraszam,Jacek

zgłoszone do moderacji

Hrihorij doł±czył
27.07.2007

Hrihorij 13:46 | 01.03.2010

Ja też mam podobny pomysł. W ubiegłym roku byłem w Mongolii ale musiałem zmienić plany. Nie mniej interesowałem się i nawet wstępnie rozmawiałem o ewentualnym kupnie konia przy kolejnej wizycie. Konia da się kupi¶ od 100$. Do tego należy doliczyć siodło (ceny niestety nie znam). W zasadzie dobrze byłoby mieć dwa konie ( jeden juczny).

zgłoszone do moderacji

iska2403 doł±czył
11.05.2007

iska2403 14:03 | 28.02.2010

hej,
juz od jakiegos czasu mam nadzieje na podroz konna po Mongolii, czy ktos moze cos wie na ten temat?

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Bezpieczne logowanie na czas sesji

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl