Forum dyskusyjne
Cz można znależć polskojęzycznych przewodników
kategoria podróże po świecie
kraj Mongolia
Jimi 16:27 | 03.06.2012
Hej Just!Jeśli moje sprawy zawodowe,zdołam uporządkować bez przeszkód,to w okolicach lipca- sierpnia.A jeżeli nie,to z całą pewnością w przyszłym roku
Just. 20:42 | 02.06.2012
J. a kiedy sie wybierasz do Mongolii?
zgłoszone do moderacji
Jimi 15:47 | 31.05.2012
Powiem,że nie miałem,nazbyt wiele nadziei,na znalezienie kogoś,kto spełniał by ww warunek,ale,,,,zawsze warto spróbować:).No i proszę,teraz już mam pole manewru.Dziękuję,jeśli ktoś ma jeszcze jakiś sprawdzony kontakt,jestem zainteresowany.
zgłoszone do moderacji
andre1 01:35 | 31.05.2012
byłem w mongolii dwa lata temu z kilkuosobową grupą, przewodnikiem była mongołka mówiąca b.dobrze po polsku, o imieniu Nomi, bardzo sympatyczna dziewczyna, mieszkająca w Ułan Bator, nie wiem czy jeszcze tam mieszka, mogę podać adres do niej - nomio81@yahoo.com, pozdrawiam, kraj jest niesamowity, ale potrzeba trochę czasu, by go zobaczyć...
zgłoszone do moderacji
marekam888 21:20 | 30.05.2012
zalecam spojrzeć na jeden ze starszych wątków na forum globtrotera :http://www.globtroter.pl/forum/watek,35745,prosba,o,pomoc,mongolia.html
można tam trafić na ten oto link http://www.murun.pl/o-mnie/
czytając twoje pytanie na forum w pierwszej chwili pomyślałem, że to mało prawdopodobne a jednak wszystko jest możliwe ;) ja korzystałem z przewodnika, który mówił w języku angielskim
Jimi 18:51 | 29.05.2012
Wybieram się indywidualnie do Mongolii,byłbym bardzo wdzięczny za namiar na kogoś na miejscu,kto może zna jez polski,i jest przewodnikiem.
zgłoszone do moderacji