Forum dyskusyjne
Guilin ryżowe tarasy i Yangshuo odległości i czasy przejazdu
kategoria podróże po świecie
kraj Chiny
marcyl 21:28 | 04.03.2012
proszę o informacje dotyczące odległości i czasu przejazdu pomiędzy Guilin- Yangshuo i ryżowe tarasy smoczego grzbietu w Longsheng, planujemy przylecieć do Guilin ok godziny 23 i rano pojechac do Yangshuo, czy damy radę wcześniej zaliczyć ryżowe tarasy i dopiero po południu do Yansghuo?
czesiu 07:49 | 05.03.2012
Z guilin do Yangshuo jest godzina jazdy, tarasy sa w przeciwna strone, a wycieczka trwa cały dzien.
marcyl 11:40 | 05.03.2012
a z Yangshuo na te tarasy jakieś wypady organizują? i drugie pytanie po gonitwie przez Chiny chcielibyśmy parę dni odpocząć w jakimś ładnym, ciepłym miejscu i pomyśleliśmy o Yangshuo - co myślicie o tym miejscu na odpoczynek?
krukski 04:35 | 06.03.2012
yangshuo i okolice to bardzo dobre miejsce na odpoczynek, przepiekne okilce. polecam podroz lodka z guilin niesamowite widoki!!! Co do wycieczki na tarasy to bez problemow mozna ja zorganizowac z yangshuo, poza tym mozna wypozyczyc rower i jezdzic calymi dniami, jest mnostwo ciekawych tras wokol miasta. pozdr
mokujin8 15:10 | 28.03.2012
w najbliższym czasie opiszę podróż właśnie w te rejony na blogu:http://niebogwiazdzistenademna.blogspot.com
zapraszam zainteresowanych poznaniem państwa środka.. od środka :)
neronek 11:32 | 10.07.2012
a był tam ktoś w styczniu ?wiem że na rajskie upały nie mam co liczyć a i na zielone pola ryżowe także ?