Forum dyskusyjne
SZUKAM CHETNYCH NA WYJAZD
kategoria podróże po świecie
kraj Namibia
ewapaul 22:11 | 15.03.2013
jestesmy rodzina z synem/15/.chcemy zobaczyc namibie .termin okolice sierpnia.samochodami.szukamy chetnych do wspolnej podrozy.
czeslaww1 09:59 | 16.03.2013
Informacja bardzo lakoniczna,nic nie wyjaśnia.Jesteście rodziną?ty i syn czy też mąż?,samochodami,ile tych samochodów jeden ,dwa ?,i najważniejsze kogo poszukujecie do wspólnej podróży,jakim ta osoba-y mają odpowiadać wymaganiom.Następna uwaga,czy sierpień to nie najgorszy miesiąc podróży po Namibii.
Edgarek 10:40 | 16.03.2013
czesławw1: Sierpień to najlepszy termin na wyjazd. Właśnie dlatego wszystko jest wtedy najdroższe.ewapaul: Dodajcie jeszcze proszę, na jak długo chcecie jechać i jaki macie plan (przynajmniej w przybliżeniu). Przyda się również parę słów o Waszym doświadczeniu w takich wyprawach.
Dahlia 10:43 | 16.03.2013
hej :) tez planuje wyjazd do Namibii, tez w sierpniu (jesli nie znajde chetnych do wspolnej podrozy na ten rok - malo czasu, bede organizowac na sierpien za rok). Ja mam juz zarys wyjazdu, wiem, co chce zobaczyc. Na jak dlugo chcecie jechac? Mnie intereduje ok 3-4 tygodnie. Czy macie bilety? Czy palicie?
ewapaul 21:59 | 11.08.2013
witam ponownieniestety nieudalo sie nam wyjechac do namibii ale bylismy w ameryca srodkowej
wiec nasz temat powraca
chcemy jechac 7/8 2014
ja (40) zona(40) syn (16)
czas do 3 tygodni
pozdrawiam