Forum dyskusyjne
Szukam towarzyszy Trekking Himalaje- Makalu -Everest - jesień 2019
kategoria podróże po świecie
kraj Nepal
him2019 18:54 | 25.12.2018
Szukamy 1-2 osób na trekking w Himalajach by stworzyć 4 osobowy zespól. 4 tygodnie w październiku lub listopadzie 2019. Trasa dla wprawionych i doświadczonych turystów. Przejście z rejonu Makalu do rejonu Everest przez 3 przełęcze 6000+, sherpani col, Amphu Labtsa, West cool. Najbardziej odpowiada nam wariant nisko-budżetowy.
Mikesz 21:53 | 29.12.2018
Cześć,mam 55+, zero doświadczenia w wysokich górach, bardzo dobrą kondycję i bezkonfliktowy charakter.W tym roku bardzo udany wyjazd do Namibii z ludźmi właśnie poznanymi na tym forum.
pozdrawiam
Krzysztof
Daro50 21:15 | 27.01.2019
Witajcie..Ja zdecydowałem sie na wyjazd w Himalaje w pojedynke...) Planuje wejsc na Annapurna Base Camp,i mam nadzieje znalezc biedne wioseczki,by moc poczuc prawdziwą atmosfere tego pieknego ale i biednego kraju...Pozdrawiam )
bynio 22:26 | 27.01.2019
ABC to raczej nie wspiąć się, tylko zrobić kilkudniowy spacer wśród tłumu białych turystów, szczególnie o tej porze roku jakiej planujesz. Biednych wiosek tam już dawno nie ma, są tylko logde z ciepłą wodę, a ludzie nie żyją z rolnictwa tylko turystyki. Prawdziwego Nepalu to tam nie poznasz na pewno. Musisz pojechać w inne miejsce.Zbyszek
Daro50 16:01 | 28.01.2019
Mysle ze ABC na pierwszy raz bedzie w sam raz... Zdaje sobie sprawe ze na tej trasie nie znajde tego czego szukam, na to przeznaczam kilka nastepnych dni..Dziekuje za porady i pozdrawiam )
Kazber 05:55 | 07.02.2019
Ja zaczynam Three Passes Trek & EBC 30 marca w towarzystwie tragarza/przewodnika. To bedzie mój pierwszy pobyt i traktuję go jako rekonesans. Jeżeli Himalaje zrobią na mnie wrażenie i zdrowie pozwoli to bardzo prawdopodobne, że powrócę tam na dłużej jesienią (ale już bez wsparcia). Chodzę samotnie, czasem z jedną osobą. Jeśli nie znajdziesz nikogo chętnie dołączę. Konkretną odpowiedź mogę dać po powrocie z Nepalu (po 26 kwietnia).
Ramesh Bajgain 12:53 | 15.03.2019
Are you plane to go to visit Nepal? Let us know, feel free to contact us. we will offer you any kind of trekking, tour, hiking and yoga meditation in your cost. my contact address. WhatsApp: +977 9851180916 info@nepalholidaytreksandtours.com www.nepalholidaytreksandtours.com
Ramesh Bajgain 12:53 | 15.03.2019
Are you plane to go to visit Nepal? Let us know, feel free to contact us. we will offer you any kind of trekking, tour, hiking and yoga meditation in your cost. my contact address. WhatsApp: +977 9851180916 info@nepalholidaytreksandtours.com www.nepalholidaytreksandtours.com
emde 16:18 | 21.03.2019
>Szukamy 1-2 osób na trekking w Himalajach by stworzyć 4 osobowy zespól. 4 tygodnie w>październiku lub listopadzie 2019. Trasa dla wprawionych i doświadczonych turystów.
>Przejście z rejonu Makalu do rejonu Everest przez 3 przełęcze 6000+, sherpani col,
>Amphu Labtsa, West cool. Najbardziej odpowiada nam wariant nisko-budżetowy.
Napisałem Priv!