Forum dyskusyjne

szukam tanich biletów na listopad 2011

kategoria podróże po ¶wiecie

mrcanberra doł±czył
17.02.2011

mrcanberra 23:39 | 16.06.2011

http://www.fly4free.pl/bangkok-od-1653-zl-linia-finnair/

zgłoszone do moderacji

tomstoj doł±czył
16.07.2009

tomstoj 23:11 | 16.06.2011

czas na listopad to byl i to dawno temu. ja sie spoznilem i zostala lufthansa 2400, ale to i tak tanio jak na lufthanse. z pod domu mam, z wroclawia, wiec sie ciesze. z tego co wiem aerosvit mial za 1700 jakies 4 miesiace temu, finnair robil ostatnio promocje 2000 ale z wawy, co mi nie pasowalo

zgłoszone do moderacji

cisza doł±czył
23.12.2009

cisza 10:27 | 12.03.2011

Tak jak w temacie, szukam tanich poł±czeń do Tajlandii paĽdziernik, listopad lub grudzień 2011. Wyjazd na ok 3 tygodnie, a termin zależy od ceny biletu. Może kto¶ z Was widział gdzie¶ jakie¶ sensowne promocje na loty? Ewentualnie może doradzicie kiedy szukać bo może jeszcze nie czas na promocje na listopad?

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl