Forum dyskusyjne

Pattaya czy Phuket

kategoria podróże po świecie

[konto usuniete] dołączył
02.10.2012

[konto usuniete] 15:37 | 04.03.2014

kurniczek ! wybrales miejsca ktore nalezy omijac !! pomin jeszcze krabi , koh samui ,phi-phi i moze wtedy zobaczysz kawalek tajlandii !!!
peace

zgłoszone do moderacji

MichałM dołączył
27.11.2011

MichałM 09:47 | 03.03.2014

Cześć, w Pattaya byłem w 2012 na Phuket w 2013r. Większe wrażenie zrobiło na mnie Phuket. Super miejsce na objechanie skuterem. Ogólnie chyba spotkasz tam najwięcej Rosjan. Plaże całkiem przyjemne. Bardzo polecam. Chociaż byłem tylko 4 dni to oceniam bardzo pozytywnie. Pattaya też ok ale tak jak wspomniałem polecam Phuket. Pozdrawiam ;)

zgłoszone do moderacji

Kurniczek dołączył
19.09.2008

Kurniczek 23:12 | 03.10.2010

Dziękuję wszystkich za cenne wskazówki. Pozdrawiam

zgłoszone do moderacji

Kuba-eTajlandia dołączył
24.09.2010

Kuba-eTajlandia 12:55 | 24.09.2010

Jesli koniecznie Pataja, to na plaze mozna sie kopnac na niedalak wyspeke Ko Lan - 30 minut promem. Tam sa ladne plaze i ogolnie "normalnie"...

www.etajlandia.pl

zgłoszone do moderacji

arturo.sz dołączył
25.05.2006

arturo.sz 09:13 | 24.09.2010

Wszystko zależy jakich rozrywek szukasz i jaki wypoczynek Cię interesuje. Jeśli wypoczynek w rodzaju salon masażu to Pattaya, jeśli jednak rajskie plaże, wyspy to Phuket. Pattaya to mega wielki burdel z dłuuugą Walking Street... :) Ale plaże, potwierdzam, syficzne i woda w zatoce brudna. Ale za to blisko do bangkoku i kambodży. Wybór należy do Ciebie.
Tak czy siak, miłego wypoczynku.

zgłoszone do moderacji

arnie dołączył
04.11.2007

arnie 08:47 | 24.09.2010

Pattaya to naprawdę kołyszący się wieczorami burdel,warto to zobaczyć...jeden dzień,plaże kompletny syf,brudny piasek,woda przypomina zawiesinę w której czasem widac zdechłe ryby.Pattaya to tragedia jeśli chodzi o plaże,morze i tego typu rzeczy ale jest naprawdę ciekawa pod względem socjologicznym:)

zgłoszone do moderacji

mario-mil dołączył
21.10.2008

mario-mil 16:45 | 23.09.2010

Zdecydowanie Phuket,masz blisko na inne wyspy- Phi-Phi,Ko Lanta,mozna wykupic ciekawe wycieczki np na wyspe Jamesa Bonda.Po drodze zachaczylbym o Koh-Samui,tam koniecznie Lamai Beach
Jesli zechcesz jednak zobaczyc najwiekszy burdel swiata to koniecznie Pattaya!!!!.Na Phukecie oczywiscie takie atrakcje mozna zobaczyc,ale bez takiego rozmachu.

zgłoszone do moderacji

Kurniczek dołączył
19.09.2008

Kurniczek 15:57 | 23.09.2010

Mam nie ukrywam pytanie do doświadczonych globtroterów, a mianowicie który z kierunków Pattaya czy Phuket wybralibyście na wypoczynek? Biorąc pod uwagę zarówno plaże, rozrywkę, jak i jakieś jeszcze inne typowe dla tego miejsca cechy?

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl