Forum dyskusyjne
Bilet
kategoria podróże po ¶wiecie
kraj Tajlandia
żeglarz 19:40 | 28.04.2017
>W ubiegłym roku znalazłem bilet za 480 zł Warszawa Bangkok ,w tym roku były po>280 zł szukaj na Rambow czartery
W jakim terminie i z jakim wyprzedzeniem kupowałe¶ bilety?
benbm 16:20 | 28.04.2017
W ubiegłym roku znalazłem bilet za 480 zł Warszawa Bangkok ,w tym roku były po 280 zł szukaj na Rambow czartery
zgłoszone do moderacji
jurekpu 09:09 | 25.04.2017
1740 to moim zdaniem dobra cena. Czekanie to ruletka, albo będzie lepiej, albo pożałujesz że nie kupiłe¶.
zaneta_paw 22:46 | 24.04.2017
Podasz jakie¶ szczegóły? Szukam na przełom styczeń/luty 2018 (dwa tyg), ale najtaniej znalazłam za 1975.
zgłoszone do moderacji
nitkaska 17:59 | 24.04.2017
zawsze jest takie prawdopodobieństwo, ale 1740 jest ok. Możesz szukać nadal i ryzykować, ale nie s±dzę, żeby¶ dużo taniej (o ile w ogóle!) co¶ wyszperał.
zgłoszone do moderacji
mar3in 17:22 | 24.04.2017
Cze¶ć, szukam tanich biletów do Bangkoku we wrze¶niu na 3tyg.Najtaniej znalazłem za 1740. Może macie jakie¶ propozycje jak znaleĽć taniej, wiem że 1740 to dobra cena ale może znajdzie sie jeszcze lepsza?
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie TAJLANDIA
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.