Forum dyskusyjne
MARIKO
kategoria podróże po świecie
kraj Maroko
paradaro 22:30 | 19.01.2011
29 stycznia wylatuję z Warszawy do Mediolanu, dalej do,Fez. 8 lutego z Fez do Rzymu, 2 dni i do W-wy. Kupiłem dzisiaj w całkiem dobrej cenie. Może ktoś miałby się ochotę przyłaczyć?
poleslavus 23:38 | 19.01.2011
Tak z ciekawości, ile wyniosły cię bilety razem?
ina 1 21:59 | 20.01.2011
ekspresowa wyprawa :) jak dla mnie hihihiih za szybko nic nie zobaczysz
ina 1 21:59 | 20.01.2011
ekspresowa wyprawa :) jak dla mnie hihihiih za szybko nic nie zobaczysz
jamesu 07:37 | 21.01.2011
jak to za szybko??? jak to nic nie zobaczy? zobaczy te czesc Maroko jdo ktorej dojedzie :)ak sie wyjezdza do jakiegos kraju, czy oznacza to ze trzeba go zobaczyc w calosci?? Ja jade do Maroko na weekend i traktuje to jak wypad Krakowa i nie martwie sie brakiem czasu:)
roterka 23:22 | 21.01.2011
zgadzam się. By móc powiedzieć, ze sie poznało kraj - trzeba tam zamieszkać :) a każdy wypad, nawet kilkudniowy daje nam nowe przeżycia i okazje do powrotów :)
paradaro 06:05 | 22.01.2011
Każdy ma takie życie na jakie sobie zasłużył... Dla mnie 9+2 dni to bardzo długi urlop. Na więcej nie moge sobie pozwolić. Zobaczę ile się da, mam nawet ambicję pojeżdzic 1 dzień na nartach. Mieć okazję poszusować w afryce i nie wykorzystać jej...?
andromeda 20:17 | 24.01.2011
ja chcę jechać, miałam jechać z koleżanką ale mi wymiękła, też mam niedużo urlopu. chciałyśmy lecieć do Cassablanki a potem do Markeszu. Jeśli propozycja aktualna?
paradaro 15:05 | 25.01.2011
Mój mail to paradaro@yahoo.com.Odezwij się jak najszybciej to wymienimy się nr tel. Cieszę się !