Forum dyskusyjne

Pogoda na Luty

kategoria podróże po świecie

kraj Maroko

africamaniac dołączył
25.11.2011

africamaniac 13:51 | 29.10.2013

Co mozna robić? Duzo.
Narty - okol Fezu i Marrakeszu.
Surfing - niemal całe atlantyckie wybrzeże (aczkolwiek sa miejsca lepsze i gorsze, z baza i bez...
Trekking - najlepsza pora na Antyatlas, Masyw Sirua i Saghro.
Pustynia - idealna pora (chociaz w nocy temperatura spada niemal do zera - lepiej nocowac w jakieś sympatycznej "auberge'.
Super pora na wyprawę - więcej sugestii na pw :)
Pozdrawiam

zgłoszone do moderacji

kasiaijulka dołączył
07.01.2010

kasiaijulka 23:26 | 01.10.2013

aaaa w nocy piekielnie zimno, jesli masz zamiar nocować w namiocie ...

zgłoszone do moderacji

kasiaijulka dołączył
07.01.2010

kasiaijulka 23:25 | 01.10.2013

Byłam jakoś na przełomie stycznia i lutego. Temperatura w okolinach 20 kilku stopni, bez deszczu ;)

zgłoszone do moderacji

agatttka dołączył
25.10.2009

agatttka 13:32 | 01.10.2013

Nie chcę otwierać nowego wątku, więc się podczepię. Mam gorący okres w pracy i nie za wiele czasu na szukanie w necie, więc zapytam prosto z mostu: był ktoś w styczniu w Maroko?
Czekam na jakieś super promocje do Indonezji, ale wygląda na to, że nie zanosi się i tak sobie pomyślałam, może na cały styczeń do Maroko, tylko czy pogoda pozwoli na cieszenie się tym krajem przez miesiąc... Prognozy znam, chciałabym opinii kogoś kto był w tym czasie i w jakim rejonie. Mogę wynająć auto i podróżować w tym czasie po całym kraju, góry, pustynie czy coś... Co można robić tam w styczniu, może jednak szukać coś w Azji??? Będę wdzięczna za info :)

zgłoszone do moderacji

kasiaijulka dołączył
07.01.2010

kasiaijulka 17:23 | 12.12.2010

heh to wygląda na to, że co wyjazd to inna opinia. A co Nas spotka to też się okaże, w każdym razie dzięki za pomoc... pewnie wezmę kurtkę (na wypadek opadów) ciepły polar i krótkie spodenki też :) ekwipunek nie za duży a konkretny :)
A o tym, że bedzie Bosko to nikt nie musi mnie przekonywać zresztą na pewno podzielacie moje zdanie :)

Pozdrawiam :)

zgłoszone do moderacji

tyna dołączył
12.12.2010

tyna 15:26 | 12.12.2010

Byłam w tym roku w Maroku na przełomie lutego i marca i muszę powiedzieć ze to zależy na jaką pogodę trafisz, ja miałam niby słońce i ok 20 stopni w rejonie Fezu, Azru, im bliżej pustyni erga tym temperatura wzrastała do około 35 40stopni na samej pustyni rankiem.
Noce niestety są dosyć chłodne- spałam pod gołym niebem i marzłam a do zmarzluchów nie należę.
Nie sugeruj się tak bardzo prognozami.... ja tez patrzyłam ale i tak pogoda na miejscu była zupełnie inna ;)
Na upały też się nie nastawiaj bo ich nie będzie, możesz się spodziewać opadów
ale ogólnie rzecz biorąc wyjazd do Maroka to niezapomniana podróż

zgłoszone do moderacji

kasiaijulka dołączył
07.01.2010

kasiaijulka 17:56 | 07.12.2010

dzięki wszystkim za info,
A link do pogody od Tiny, naprawdę bardzo przydatny ...

pozdrawiam :)

zgłoszone do moderacji

roterka dołączył
16.10.2007

roterka 14:38 | 11.12.2010

Maroko to Afryka, ale mają tam zarówno upalne słońce, jak i śnieg :)
wszystko zależy od położenia geograficznego....
pozdrawiam :)

zgłoszone do moderacji

Tina dołączył
18.08.2010

Tina 15:32 | 07.12.2010

To ten link do pogody http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?DD=16&MM=06&PERIOD=01&LANG=pl&ART=tab&CONT=namk&LAND=WY®ION=0014&WMO=72670&PLZ=_____&ART=tab&PLZN=_____&NOREGION=1&R=161&LEVEL=161

Wybaczcie - starczą demencję

zgłoszone do moderacji

Tina dołączył
18.08.2010

Tina 15:29 | 07.12.2010

Podaję link do pogody (można przejrzeć cały świat)

zgłoszone do moderacji

[konto usuniete] dołączył
28.01.2009

[konto usuniete] 21:15 | 06.12.2010

Marko to Afryka, a Afryka to slonce, wiec nie ma o czym mowic :-) Pozdrawiam.

zgłoszone do moderacji

kasiaijulka dołączył
07.01.2010

kasiaijulka 21:11 | 06.12.2010

My właśnie wybieramy się 2 lutego na 10 dni ...miejmy nadzieje, że beda upały!!
dzięki :)

zgłoszone do moderacji

kasiaijulka dołączył
07.01.2010

kasiaijulka 21:12 | 06.12.2010

super, czekam :)

zgłoszone do moderacji

28.01.2009

[konto usuniete] 21:09 | 06.12.2010

Jak odszukam dysk to dodam pare zdjec z lutowego Fezu - bylo super!

zgłoszone do moderacji

28.01.2009

[konto usuniete] 21:06 | 06.12.2010

Witaj, bylam w Maroku ( m.in. e Fezie) pod koniec lutego i musze przyznac , ze pogode mielismy super .Bylo 20-25 stopni i piekne slonce. Poranki jednak byly chlodne. Warto wiec zabrac pare ciplych rzeczy. Warto sie tez o tej porze roku przygotowac na deszcz. Krotko przed naszym przyjazdem padalo przez tydzien w calym polnocnym Maroku od Agadiru po Rabat. Serdecznie pozdrawiam i zycze pieknej i slonecznej pogody. Magda

zgłoszone do moderacji

kasiaijulka dołączył
07.01.2010

kasiaijulka 19:20 | 06.12.2010

hej,
Lece 2 lutego do Fez i potrzebuje info jaka tam jest w tedy pogoda. Byl ktos moze ?

Z gory dzieki ;)

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl