Forum dyskusyjne
jak tanio dolecieć
kategoria podróże po świecie
kraj Maroko
london_dreamer 11:47 | 08.08.2010
my kupowałyśmy bilety w zeszłym tygodniu na październik:z Warszawy do Brukseli Charleroi o 18.20 Wizzair, nocleg na lotnisku i następnego dnia do Fezu Ryanairem
powrót z Marrakeszu do Reus Ryanairem i kilka dni później z Barcelony do Katowic Wizzairem, były też tańsze loty z Brukseli do Warszawy (promocja LOT-u "promolot")
nasz bilet w obie strony z bagażem rejestrowanym kosztował 840 zł.
polecam stronę http://www.letsfly24.com/ trzeba trochę posiedzieć, ale da się znaleźć fajne loty
pozdrawiam
zgłoszone do moderacji
arturo.sz 21:52 | 05.08.2010
W zeszłym roku lecieliśmy Ryanem z frankfurtu HAHN za 528 zł z bagażem w 2 strony. Do frankfurtu można dojechać tanio samochodem, a parking na trochę ponad 2 tyg. kosztował nas koło 30 e. Lecieliśmy do Marrakeshu a wracaliśmy z fesu
zgłoszone do moderacji
tokida 17:44 | 05.08.2010
W sprawie lotów nie doradzę, wiecej ponad to, że nikt taniej od Ryanaira nie oferuje przelotów. Jeśli wybierasz się na Playa San Juan w Alicante to zapraszam do naszej knajpki Medusa. Namiary są tutaj: www.millagos.zafriko.pl
zgłoszone do moderacji
Elvis_1 21:56 | 24.01.2010
Ja doleciałem do Marakeszu tak: Gdańsk - Alicante (Hiszpania) i następnego dnia Do marakeszu . Koszt łączny = 200 zł z bagażem. Akurat mieli takie ceny. Oczywiście tylko Ryanair
zgłoszone do moderacji
Nuti 15:33 | 24.01.2010
Z Ryanania do Agadiru możesz znalexc bardzo tani lot z Londynu, nawet za 5 funtów, szukaj hhe:)
zgłoszone do moderacji
pank77 13:13 | 24.01.2010
Polecam loty Airitalia lub France do Casablanki i potem pociąg. Lot wychodzi z W-wy ok 1000 złAlveiro 20:11 | 05.01.2010
WitamTanie loty są z Berlina do Casablanci, czerwcu 500zł w dwie stronay + opłaty.
Sprawdz na Skyscanner.
milenademello 19:47 | 05.01.2010
niezłym rozwiązaniem jest też załapanie się z czarterem, który wiezie zorganizowaną wycieczkę, jeśli zostaną miejsca wolne w samolocie. Z tym małym minusem, ze przeważnie jest to wówczas last , ok 14 dni przed wylotem to naprawdę max. Musisz przeglądać promocje rożnych linii, a jak mi sie coś rzuci w oczy to dam Ci znać, pozdrawiam i powodzenia:)
zgłoszone do moderacji
hanskolo 17:35 | 05.01.2010
wydaje mi sie,ze ponizej tysiaca to ciezko bedzie.nie wiem rowniaz skad wylatujesz.sprawdz taka opcje:tani lot do londynu a pozniej Ryanair lub easy jet.jest jeszcze air atlas z wyprzedzedzeniem to moga byc grosze.sprawdz jeszcze polaczenia z berlina.Angelika123 15:12 | 05.01.2010
szukam informacji jak tanio dolecieć do Marrakeszuznam już termin ok 12 - ok 27 czerwca i za nic nie mogę niczego poniżej 1 tys znaleźć
na jakie strony wchodzić, może czarterem? myślałam, że jak zajmę się tym już teraz to będzie taniej...a tu lipa