Forum dyskusyjne
wyjazd luty marzec 2013
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
elody 14:30 | 15.08.2012
Witajcie,w okolicach lutego/maja przyszłego roku planuje podróż do Tajlandii. Jestem nastawiona głównie na zwiedzanie i poznanie tego magicznego miejsca, lecz także kilka dni całkowitego relaksu. Uprawiam jogę i jestem zainteresowana filozofią wschodu, chciałabym nawiązać kontakt z osobami o podobnych zainteresowaniach (lecz nie tylko :).
Chętnie poznam osoby które wybierałyby się ponownie.
Pozdrawiam
oreczka12 16:31 | 19.08.2012
Hej,Byłabym zainteresowana takim wyjazdem, w okolicach marzec/kwiecień, mam pytanie na ile dni planujesz swoją podróż?
Pozdrawiam
Ania
Grzenius 20:52 | 19.08.2012
Hej też szukam osób chętnych do wyjazdu w tym okresie. Ja planuje wyjazd na ok. 2 tygodnie. Poza Tajlandią interesuje mnie jeszcze Kambodza. PzdrGrzegorz
telimena 22:43 | 19.08.2012
super sprawa, byłam w tym roku w tym czasie i się zastanawiam nad powtórką z rozrywki w przyszłym. Może jakieś szczegóły? :)
PolaPola 09:25 | 20.08.2012
Ja planuję między druga połową stycznia a pierwszą połową marca. Najlepiej trzy, cztery tygodnie. Wietnam, Kambodża, Tajlandia i moze Laos. Uprawiam jogę ale tam wolałabym wykorzystać czas na inne działania. Nurkuję, chcę też skorzystać z windsurfingu i może kite. Dużo zobaczyć, poimprezować też :)
arysto 12:38 | 20.08.2012
Ja również jestem wraz z dziewczyną zainteresowany wyjazdem do Tajlandii, Kambodży i może Wietnamu w podobnym terminie. Interesuje nam przede wszystkim zwiedzanie, poznawania i odpoczynek, ale dobrą imprezą też nie pogardzę!