Forum dyskusyjne
Tajlandia styczen luty 2013
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
kurkuma1987 14:49 | 22.08.2012
Witajcie!Pod koniec stycznia, bądź na początku lutego wybieramy sie do Tajlandii na 3-4 tygodnie i szukamy wesołych towarzyszy podrózy. Naszym celem jest zwiedzanie przepięknych zakątków i poznanie kultury tego kraju, a nie leżenie plackiem na plaży.
Jeżeli masz podobną wizję podróżowania i chęć poznania tego magicznego miejsca razem z nami -> daj nam znać!
P.S. Absolutnie nie interesuje nas seksturystyka bądź miejsca z nią związane.
pawelvvvv 12:20 | 23.08.2012
czesc,Planujemy wycieczke we dwóch po najpieknieszych zakatkach Tajlandii, chcialbym zwiedzic dzungle, wziac udzial w raftingu, obejrzec plaze (niekoniecznie sie wylegiwac) - zabytki w jak najmniejszym stopniu:). Chialbym sie wybrac w terminie pokrywajacym sie z feriami warszawskimi - czyli koniec stycznia poczatek lutego. Zchecia wymienilbym sie pomyslami na miejsca do odwiedzenia - i wspolnie przejechac kawalek tego kraju. p
Nepalim 17:22 | 24.08.2012
Ja również planuję w tym okresie wylot do Tajlandii , oczywiście nisko budżetowy,bilet na samolot, reszte załatwiam na miejscu.
AMERYKAN60 19:39 | 30.12.2012
wITAJ CHĘTNIE W STYCZNIU LUB POCZATEK LUTEGO WYBRAŁBYM SIE Z WAMI NA 3 TYGODNIE AMERYKAN60@WP.PL
agatttka 17:59 | 24.08.2012
hej, czy ktos sledzi bilety, chcialabym tajlandie (spodobala mi sie) na grudzien badz styczen, beda jeszcze akcje typu 1600 w dwie strony? ostatnio jak kupowalam na ten czas rezerwowalam w czerwcu za 1500 :) nie wiem czy czekac... jest ktos obcykany w promocjach?
RobertH 06:48 | 25.08.2012
Ja Trochę się zgapiłem. Były fajne promocje :http://www.fly4free.pl/?s=tajlandia
Postanowiłem pojechać przełom roku i po kilku dniach szukania zdecydowałem się w końcu na kwotę 2400 zł z Krakowa przez Berlin-Abu/Dhabi- Bangkok. Liniami Air Berlin.
Lecę 29 stycznia. Spędzam z żoną Sylwka w Bangkoku a potem przebijam się pociągiem lub samolotem na południe. Od 5 stycznia 2013 mam zabukowaną łódź safari na Phuket [ nurkowanie]. Po 4 dniach schodzę na ląd i mam jeszcze 6 dni do wylotu z Bangkoku. Chyba do Malezji na ten czas skoczymy a może Kambodży.. Jeszcze nie wiem.
Sezon turystyczny [ do kwietnia] nie sprzyja super promocjom na bilety a jak się pojawiają to schodzą w 1-2 dni.
[konto usuniete] 12:40 | 26.08.2012
Piękne miejsce, moja szefowa była nie dawno w Tajlandii, bardzo chwaliła sobie tą wycieczkę, biedny kraj , ceny oszałamiająco tanio, najdroższy to jest przelot, bo pobyt nie jest drogi.
AMERYKAN60 19:42 | 30.12.2012
sa jeszcze bilety za 2500 zl do Tajlandi w styczniu bo chcialbym sie załapać
katka81 09:48 | 28.12.2012
jedziemy z kolegą 06/02 do 25/02/2013. Moze jakos polaczymy wyjazd na jakims kawalku?
Damianby 20:39 | 29.12.2012
Wybieram się z dziewczyna w tym samym terminie Poza Tajlandia interesuje nas Kambodza i Wietnam -możemy pomyśleć nad wspólnym zwiedzaniem