Forum dyskusyjne
tygrysy
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
Promyczek 13:38 | 09.10.2012
czy ktos był w rezerwacie z tygrysami? czy wiecie jak sie nazywa i jak tam dotrzec?
Beata & Tomek Globetrotting 01:50 | 10.10.2012
jest jeden przy Chang Mai i latwo tam dojechaz z miasta... wez prosze pod uwage ze te tygrysy sa narkotyzowane by turysci mogli je przytulac wiec poprzez swoje odwiedziny przyczyniasz sie do ich losu... jako wielka milosniczka zwierzat kazdemu to odradzam - sorki - z drugiej strony nie krytykuje ciekawosci jak sie chce je zobaczyc;-)Beata
Promyczek 11:22 | 10.10.2012
zanim tam pojade wlasnie chcialam poczytac o osrdoku dlatego pytam o jego nazwe. Ja tez wielka milosniczka zwierzatek jestem, wiec jesli jest to prawda moja noga tam nie stanie :D
[konto usuniete] 15:02 | 10.10.2012
Kanczanaburi tiger temple....straszne miejsce !
wyjazdy z bangkoku 4godz busem /400-600 bath plus 500 wstep
omijajcie z daleka
pozdrawiam
fruchu 15:56 | 10.10.2012
Mi sie w Kanchanaburi podobalo. Maja oni w 'ofercie' troche wiecej opcji niz tylko wejscie tam z masa innych turystow. Ja bylem tam z kolesiem i oprocz nas byla jeszcze jedna para z niemiec. Minusem jest niestety cena. Nie zgodze sie tez z powszechna opinia, ze tygrysom podawane sa narkotyki. Jakbyscie biegali od rana w takim upale to tez byscie po poludniu lezeli jak nacpani ;-)
[konto usuniete] 17:54 | 10.10.2012
....a lancuchy ,tez zrobily na Tobie mile wrazenie ?....a pseudo "mnisi" widzacy tylko pieniadze ?
... a tygrys osowialy, ruszajacy sie jak w zwolnionym tempie ?
....a cala otoczka, gdzie widac TYLKO biznes ,a NIE dobro zwierzat !
JAK tego nie zauwazyles...TO bylismy w 2-uch roznych miejscach !!!
pozdrawiam
Promyczek 13:31 | 19.10.2012
1wowo1 skoro tam tak dramatycznie to czemu byles?:)Sprawdzalam na roznych portalach i sa skrajnie rozne opinie w tym temacie..Jesli ktos byl w tym roku bede wdzieczna jesli sie nia podzieli. Bardzo bym chciala zobaczyc tygrysy z bliska, ale na pewno nie chce dofinansowywac miejsca gdzie zle traktuje sie zwierzeta.