Forum dyskusyjne
Sylwester w Tajlandii lub Wietnamie - help
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
Lilly 21:59 | 13.11.2012
własnie zabukowalismy ze znajomymi bilety do Singapuru 29.12-16.01 bo trafila sie okazja ale chcielibysmy skoczyc stamtad do Tajlandii lub Wietnamu i w 2 tyg obskoczyc najlepsze miejsca, czy ktos ma jakies porady gdzie lepiej? gdzie warto spędzic sylwestra? czy Bangkok bylby dobrym pomyslem? do tej pory w Azji bylam jedynie w Indonezji... wszelkie porady mile widziane!
bernadeta65 13:14 | 14.11.2012
Witaj !!! Będę mogła Ci pomóc , ale nie chcę być posądzona o szeptany marketing . Jeśli nadal będziesz zainteresowana napisz , a dam Ci namiairy na kogoś ,kto zna ten temat od podszewki. Było by warto!!!!!!
ppp 21:50 | 14.11.2012
Ja osobiście wolałabym spędzić sylwestra na jakiejś rajskiej wyspie- a w Tajlandii jest w czym wybierać- Samui; Phi,Phi i wiele mniejszych,klimatycznych, ale tu trzeba dokładniej rozeznać... Bangkok jest szalony i dziki, koniecznie trzeba go zaliczyć, ale nie wiem czy warto akurat na 31.12- kwestia gustu...Napewno jak będziecie w okolicy nie odmawiajcie sobie Tajlandii, zazdroszcze wycieczki:)
sansan 10:24 | 03.12.2012
Jeśli ktoś szuka inspiracji na spędzenie nocy sylwestrowej, to polecam całkiem fajny quiz z sympatycznymi pytaniami: http://www.tanie-loty.com.pl/gdzie-spedzic-sylwestra-quiz.htmlodpowiedzi są całkiem trafne i dobrane do konkretnych osób, więc moze akurat komuś to pomoże w podjęciu dezycji, gdzie wybrać się na Sylwestra :)
Lilly 11:13 | 15.11.2012
jasne, poprosze o wszelkie info!
bernadeta65 12:26 | 15.11.2012
Witaj !!! Tak jak prosiłaś podaję Ci dane . To nie jest żadne biuro ,nie sugeruj się adresem,tylko grupa zapaleńców podróżników , którzy jeżdżą po całym świecie za przysłowiowe grosze.... napisz do nich na ten adres , a na pewno dostaniesz ich nr.tel ....biuro@travelme.pl .Fantastycznych wrażeń życzę , a jak uda Ci się coś załatwić napisz ,sama jestem ciekawa ..pozdrawiam
henryk1515 01:40 | 02.12.2012
Lilly witaj,jadę w tym terminie do Singapuru, czy mogę dołączyć do grupy
bo mi towarzyszka odpadła ze wzgl. na problemy.
Samemu mniej bezpiecznie jest.
Pozdrawiam
magic 03:29 | 02.12.2012
Czy to oznacza ze dacie znac kiedy tu bedziecie i idziemy na jakas kawe / ciastko / drinka? :-)Pozdr,
-M.