/ / TAJLANDIA > Sylwester w Tajlandii lub Wietnamie - help > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Sylwester w Tajlandii lub Wietnamie - help

kategoria podróże po świecie

Lilly dołączył
13.11.2012

Lilly 21:59 | 13.11.2012

własnie zabukowalismy ze znajomymi bilety do Singapuru 29.12-16.01 bo trafila sie okazja ale chcielibysmy skoczyc stamtad do Tajlandii lub Wietnamu i w 2 tyg obskoczyc najlepsze miejsca, czy ktos ma jakies porady gdzie lepiej? gdzie warto spędzic sylwestra? czy Bangkok bylby dobrym pomyslem? do tej pory w Azji bylam jedynie w Indonezji... wszelkie porady mile widziane!

bernadeta65 dołączył
14.01.2012

bernadeta65 13:14 | 14.11.2012

Witaj !!! Będę mogła Ci pomóc , ale nie chcę być posądzona o szeptany marketing . Jeśli nadal będziesz zainteresowana napisz , a dam Ci namiairy na kogoś ,kto zna ten temat od podszewki. Było by warto!!!!!!

ppp dołączył
14.11.2012

ppp 21:50 | 14.11.2012

Ja osobiście wolałabym spędzić sylwestra na jakiejś rajskiej wyspie- a w Tajlandii jest w czym wybierać- Samui; Phi,Phi i wiele mniejszych,klimatycznych, ale tu trzeba dokładniej rozeznać... Bangkok jest szalony i dziki, koniecznie trzeba go zaliczyć, ale nie wiem czy warto akurat na 31.12- kwestia gustu...
Napewno jak będziecie w okolicy nie odmawiajcie sobie Tajlandii, zazdroszcze wycieczki:)

sansan dołączył
03.12.2012

sansan 10:24 | 03.12.2012

Jeśli ktoś szuka inspiracji na spędzenie nocy sylwestrowej, to polecam całkiem fajny quiz z sympatycznymi pytaniami: http://www.tanie-loty.com.pl/gdzie-spedzic-sylwestra-quiz.html
odpowiedzi są całkiem trafne i dobrane do konkretnych osób, więc moze akurat komuś to pomoże w podjęciu dezycji, gdzie wybrać się na Sylwestra :)

Lilly dołączył
13.11.2012

Lilly 11:13 | 15.11.2012

jasne, poprosze o wszelkie info!

bernadeta65 dołączył
14.01.2012

bernadeta65 12:26 | 15.11.2012

Witaj !!! Tak jak prosiłaś podaję Ci dane . To nie jest żadne biuro ,nie sugeruj się adresem,tylko grupa zapaleńców podróżników , którzy jeżdżą po całym świecie za przysłowiowe grosze.... napisz do nich na ten adres , a na pewno dostaniesz ich nr.tel ....biuro@travelme.pl .Fantastycznych wrażeń życzę , a jak uda Ci się coś załatwić napisz ,sama jestem ciekawa ..pozdrawiam

henryk1515 dołączył
02.12.2012

henryk1515 01:40 | 02.12.2012

Lilly witaj,
jadę w tym terminie do Singapuru, czy mogę dołączyć do grupy
bo mi towarzyszka odpadła ze wzgl. na problemy.
Samemu mniej bezpiecznie jest.
Pozdrawiam

magic dołączył
10.05.2010

magic 03:29 | 02.12.2012

Czy to oznacza ze dacie znac kiedy tu bedziecie i idziemy na jakas kawe / ciastko / drinka? :-)

Pozdr,
-M.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl