Forum dyskusyjne
Tailand Vietnam Cambodia - poszukuje chetnych
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
carpediem010180 19:38 | 02.01.2013
Planuje wyjazd do Azji w terminie 19.01 - 03.02 (2tyg). Czy ktos bylby chetny dolaczyc, poniewaz nie chce podrozowac sama? Jeszcze nie mam biletu ale mysle ze do jutra juz cos uda mi sie kupic. Pozdrawiam,
momo11 12:35 | 03.01.2013
Hej ja bylam na 3 mies rok temu i pojechalam sama ale na miejscu poznalam mnostwo cudnych ludzi i tak naprawde wogole nie podrozowalam sama!jak znasz dobrze angielski to wspaniala przygoda przed toba! Az zazdroszcze! Ja za jakis tydzien sri lanka ;)
michal85 09:26 | 04.01.2013
Hej, jestem obecnie w Indiach i za kilka tygodni ruszam w te rejony , myślałem jeszcze żeby laos zachaczyc. Jak chcesz to daj znać .Pozdrawiam Michał
momo11 15:11 | 04.01.2013
Koniecznie laos! Slow boat z polnocnej tajlandii ( bilet mozna kupic w chang mai lub chang rai) i warto zobaczyc luang prabang i van vieng chocby dla tubingu!
bergamotka79 18:12 | 04.01.2013
heja jestem w wietnamie w sajgonie od 15 stycznia do 27 lutego.daj znac jak chcesz sie spotkac.
rowniez jade sama;-)
bergamotka79@o2.pl
bynio 18:01 | 18.01.2013
Najprościej bilet kupić na przystani. nie ma problemu. Nie potrzeba przepłacać w Chang Mai lub Chang Rai.Zbyszek
michal85 17:43 | 18.01.2013
Hej , jak obecnie wyglada sprawa z wiza do Wietnamu bo próbowałem aplikowac przez internet ale strona nie działa . I chyba będę musiał starać się o wizę w ambasadzie Wietnamu w Bangkoku. Ale to może potrwać jakiś czas , a nie chciał bym tam utknął za długo . Czy znacie jakieś alternatywne metody dostania wizy ?
momo11 19:29 | 18.01.2013
Ja zalatwilam wize w Kambodzy w Sihanoukville w 1 dzien, jezeli tam tez sie wybierasz. Pozdrawiam.