Forum dyskusyjne
Grudzien 2013
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
wojtek-wawa 01:54 | 11.09.2013
Witam . Lecimy w 5 osób 11 grudnia i będziemy do 1 stycznia .W dniach12-15 w BK i 30-01 BK pozostałe dni zastanawiamy sie gdzie spędzić . Może ktoś coś doradzi , gdzie sie udać na wypoczynek a przy okazji aby można było zaliczyć jakieś jednodniowe wycieczki
justyssob 12:21 | 27.11.2013
Hej a może ktoś polecić jak najtaniej znaleść bilet do tajlandii? wiem ze w okresie świątecznym jest mega drogo jeśli się wcześniej nie zarezerwuje, ale zawsze można szukać taniej....Ja szukam ekipy do której mogę dołączyć, może macie wolne miejsce jeszcze? ....Pozdrawiam
Justyna z Krakowa
goana 18:48 | 09.12.2013
witam niewiem czy macie już jakies plany. ja ląduje w phuket 14.12 i planuje najpierw wybrać się do phuket city potem na 1 dniowe wycieczki na okoliczne wysepki.ogólnie chcem pobujać się po jakiś mniej turystycznych miejscach i plażach objeżdzająć dół Phuket i kończąc na Patong beach.z miłą chęcią spotkam się jakbyście byli w okolicy.pozdrawiam
mariosta 16:04 | 14.12.2013
Hej, jeśli planujecie Sylwka w Bangkoku to możemy się spiknąć. Ja akurat jestem w Bangkoku, zaraz cisnę do Birmy ale na Sylwka siedzę w BKK.Tymczasem pozdrawiam
tomasz2013 06:25 | 27.10.2013
Od 4 do 13 Grudnia bede w Ao Nang I stad wypady na pobliskie wispy. Jezeli jestes zainteresowany, zapraszamy (My M+60) napisz vojt.kow@gmail.com,
kinio 20:45 | 10.11.2013
Witam29.11.13 z biurem tui do phuket :)
kata palm... moze ktos tam sie wybiera w tym czasie ??
WOJTASGARD 05:07 | 15.11.2013
Witam ja jestem od 2 dni w Bangkoku czekam na znajomych jutro przylatuja, i spadamy stad do Phuket, tutaj nic nie ma syf, smrod, i brud jak w Chinach od zachrystii. Nie polecam Bangkoku, Zobaczymy dalej
bynio 14:03 | 15.11.2013
No niestety w Bangkoku nie ma plaży i morza. Jak kogoś nic innego nie interesuje to lepiej tam nie jechać, poza tym wystarczy spojrzeć na mapę, aby o tym się dowiedzieć.
czesiu 07:11 | 16.11.2013
Ty chyba całkowicie pomyliłeś kierunki !W Bangkoku nie ma co robic ??? Chiny tez nie takie ???
kinio 17:26 | 17.11.2013
Za 12 dni zobaczymy.plany będą na miejscu gdzie i co zwiedzić :)
keiti faithloco 17:35 | 17.11.2013
lecimy w dwie osoby 04 - 18 grudzien
kinio 20:20 | 17.11.2013
Ktos obeznany może polecić jakies fajne bary w kata palm ??Bym był wdzieczny
arek93 00:59 | 18.11.2013
Dlaczego nikt nie mysli o Koh Lanta? to jedna z najpiekniejszych wysp w Tajlandii...Phuket ?Koh Phi Phi? jesli lubicie tysiace pijanych malolatow...Dla spragnionych spokojnych wakacji, pieknych plaz i odrobiny dzikiej natury - zdecydowanie polecam KOh Lanta:) Poza tym...chetnie pomozemy zorganizowac trip:) Mieszkamy na tej wyspie od dwoch lat. kontakt: archuit@yahoo.fr, badz na fb. www.facebook.com/kundaether
kinio 10:41 | 18.11.2013
Kata palm będzie bazą wypadową na pobliskie wysepki.Jade tam pierwszy raz z biurem,w przyszłości mam nadzieje uda się wyjazd na wlasna reke
Kabeter 12:31 | 27.11.2013
Rowniez sie podpinam pod pytanie ;)_____________________
[url=http://bizuteria-premium.pl/pierscionki]pierścionki z diamentami[/url]
[url=http://bizuteria-premium.pl/kolczyki]kolczyki złote[/url]
intopassion 13:39 | 02.01.2014
Grudzień spędziliśmy w Tajlandii :) polecamy, świetna pogoda!http://intopassion.pl/o-wchodzie-slonca-w-bangkoku/