Forum dyskusyjne
Tajlandia styczeń - luty 2014
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
eNIKa 09:22 | 24.10.2013
Witam wszystkich,Wybieramy się po raz pierwszy z mężem do Tajlandii w terminie 22.01 do 06.02.2014
Plan wycieczki mamy następujący:
1) 23-26.01 Bangkok
2) 26-31.01 Krabi (tutaj mamy zamiar zwiedzać okoliczne wyspy i atrakcje, Krabi jest punktem wypadowym)
3) 31-6.02 Koh Samui
Bilety oraz miejsca noclegowe mamy już zarezerwowane.
Na co zwrócić uwagę będąc w poszczególnych miejscach ? Co najelepiej zwiedzić (chodzi zwłaszcza o Krabi)?
Jeśli ktoś wybierałby się w tym terminie również w te rejony zapraszamy do kontaktu.
Jesteśmy osobami z masą pomysłów, energii i otwartymi na nowe znajomości (27,29 l.) ;)
Pozdrawiam,
M.
krzychu522 22:13 | 24.10.2013
hej! my też planujemy w podobnym terminie jak byście mogli podzielić się gdzie bukowaliście bilety i za ile!byliśmy juz w styczniu na 3tyg. i podobna trase przemieżyliśmy jak wy macie i co ja bym mógł wam podpowiedzieć to jak już będziecie na koh samui niby tylko 2 dni tam byliśmy ale koh tao nas urzeklo jak dla mnie to mógł bym tam zostać co do krabi i wysp to phi phi obowiązkowo chociaż bardzo zatloczone, wyspa honh czy jakoś tak z laguną gdzie można sie wybrać kajakami, wyspa chicken to chyba potoczna nazwa nie jestem pewien ale bardzo ładna zresztą wszystkie te wyspy maja swoj urok pozdrawiam!