/ / TAJLANDIA > ważność paszportu na granicy > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

ważność paszportu na granicy

kategoria podróże po świecie

WeaselPL dołączył
23.11.2014

WeaselPL 15:02 | 23.11.2014

Cześć :)

27.11.2014 ląduję w BKK (05.12.2014 powrót) ale paszport mam ważny do 25.05.2014 czyli o kilka dni mniej niż 6 miesięcy.
Nie wiem jak mogłem to przeoczyć przed kupnem biletu ale przeoczyłem... :/
Stąd moje pytanie - cofną z granicy czy ryzykować i lecieć mimo wszystko?

Pozdrawiam - Maciek

nitkaska dołączył
21.05.2011

nitkaska 21:51 | 23.11.2014

no to żeś sobie podniósł ciśnienie. Jakoś nikt nic nie pisze... Kasy za bilet nie odzyskasz, jak pojedziesz i Cię nie wpuszczą, to masz problem jak wrócić bez kupionego biletu...Ja pewnie bym zaryzykowała...

WeaselPL dołączył
23.11.2014

WeaselPL 21:59 | 23.11.2014

ano nikt... a myślałem, że ktoś był w podobnej sytuacji
bilet biletem, trudno, kasa przepadnie, szkoda bardzo wyjazdu, tym bardziej że 2 grudnia urodziny i chciałem tam świętować :/ czekam jeszcze na info jutro rano i podejmę decyzję

nitkaska dołączył
21.05.2011

nitkaska 22:16 | 23.11.2014

słuchaj, może to durny pomysł, ale jakbyś tak skontaktował się z Ambasadą Królestwa Tajladnii? Jesteś z Warszawy? Wiesz, w najgorszym wypadku możesz zadzwonić...

WeaselPL dołączył
23.11.2014

WeaselPL 22:18 | 23.11.2014

mam plan właśnie jutro podzwonić w kilka miejsc jak się urzędy otworzą :)

TIT dołączył
08.04.2014

TIT 11:24 | 24.11.2014

http://www.trip4cheap.pl/forum/relacje-tajlandia/262-133-bkk-ko-tao-ko-phangan-hmmm-uzalezniajaca-tajlandia

tutaj masz informacje jak ta zalatwic, pierwszy wpis chlopak opisuje - im sie udalo

Nie martw sie, ze nie wjedziesz do Taj - linie lotnicze nie wpuszcz na poklad samolotu bo gdyby Tajlandia odmowila wjazdu to musza cie dostarczyc z powrotem na wlasny koszt

Trzymam kciuki, powodzenia i daj znac czy sie udalo :)

WeaselPL dołączył
23.11.2014

WeaselPL 20:57 | 24.11.2014

Dzięki za pomoc i zainteresowanie :)

Temat paszportu ogarnięty - zaczynam odzyskiwać wiarę w urzędników, poniedziałki i siłę uśmiechu :) paszport tymczasowy ważny 12 m-cy wystawiony w Opolu w ciągu 4 godzin :) to teraz szybkie pakowanko i fruu :)

Dzięki raz jeszcze, pozdrawiam - Maciek :)

nitkaska dołączył
21.05.2011

nitkaska 22:06 | 24.11.2014

SUPER!
Życzę wspaniałego pobytu no i STU lat w podróżach po całym świecie z okazji zbliżających się urodzin:):):)

gapiszon dołączył
12.03.2015

gapiszon 19:48 | 12.03.2015

cześć mamy podobną sytuację do twojej. tyle że byliśmy w urzędzie w Warszawie i powiedzieli że najszybciej za tydzień mogą wyrobić paszport. jak Ci się udało to tak szybko załatwić?

WeaselPL dołączył
23.11.2014

WeaselPL 18:17 | 13.03.2015

Sam nie wiem i dlatego byłem tak bardzo zaskoczony :) Poszedłem błagalnym tonem opowiedziałem swoją historię i problem i się udało. Może mieli mało pracy... może akurat im się chciało...

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl