Forum dyskusyjne
luty marzec
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
nokian 12:09 | 01.12.2015
Planuje wyjazd do Tajlandii w ostatnim tygodniu lutego i dwoch pierwszych tygodniach marca. Termin nie moze uledz zmianie. Czy warto jechac w tym okresie? Z tego co wycztalem to tak. Tylko czy niebo bedzie pochmurne czy bedzie blekit? Wyjazd ma byc z biurem podrozy. Jakie biuro wybrac i ktora okolice?
mrcanberra 22:44 | 01.12.2015
Jak z biurem to nie martw się o nic oni będą myśleć za Ciebie ;-)Termin OK, pogoda powinna być raczej przewidywalna.
Pytanie co chcesz zobaczyć bo w 7 dni dużo nie zjeździsz, 14 trochę więcej czasu, ale serio za to co zapłacisz w biurze to z kimś jak zgadałbyś się to zorganizowalibyście to lepiej, taniej i ciekawiej. Tajlandia jest przystępna cenowo ponadto kraj turystyczny wszędzie da się przekimać itd.
hanny45 10:22 | 04.12.2015
Oczywiście, że warto ;) Sam jechałem w tym roku do Tajlandii w takim okresie i pogoda była wyśmienita (chociaż może to przez szczęście ). Ja wykupiłem wakacje tu http://tajlandiawycieczki.pl/ i nawet polecam, tak jak kolega wyżej powiedział, biuro za Ciebie myśli nie musisz się raczej o nic martwić :)
[konto usuniete] 15:51 | 20.12.2015
Tajlandię spokojnie można ogarnąć samemu a za zaoszczędzone pieniądze zwiedzić za rok Wietnam lub Birmę. Największym kosztem jest bilet , chociaż ostatnio ceny 1600zł są coraz bardziej dostępne, reszta jest mega tanio w porównaniu z europą.
1.vika 17:18 | 21.12.2015
Przepraszam ale gdzie za taką cenę 1600 kupię bilet do Tajlandii?
[konto usuniete] 19:04 | 21.12.2015
Qatar airways, Emirates , Aeroflot, Ukraine International Airlines i wiele innych linii ma często promocje, wystarczy odpowiednio wcześniej zaplanować podróż.Również są strony ( nie chce reklamować ) gdzie codziennie są aktualizowane promocje. Ja już 2 lata temu leciałem za ok 1600 zł Qatarem znajomy w tym roku kupił bilety za ok 1500zł.
Dla posiadających dzieci Qatar na dzień dziecka co roku ma bilety za 50%.
1.vika 21:22 | 22.12.2015
Dziękuję za odpowiedz. Szkoda,że nie znam stron z promocjami . Leciałam do Tajlandii Qatarem za 2400 w 2014.