/ / TAJLANDIA > Tajlandia - informacje praktyczne > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Tajlandia - informacje praktyczne

kategoria podróże po świecie

eNIKa dołączył
26.09.2013

eNIKa 13:58 | 01.04.2016

Witam serdecznie wszystkich!

Planuję podróż do Tajlandii początkiem grudnia. Wiem, że jeszcze kawałek czasu, ale zaczęłam rozglądać się za biletami.

Czy cena za osobę (z Warszawy) - 2300 zł (akurat Qatarem) jest korzystna ? Czy ma ktoś jakieś porównanie ?
Wiem, że można trafić na spore promocje, ale trochę obawiam się, że się spóźnię i zostaną mi tylko drogie loty.

Z góry dziękuję za pomoc!

[konto usunięte] dołączył
03.12.2012

[konto usunięte] 14:36 | 01.04.2016

Wszystko zależy od tego jaki to jest rodzaj biletu. Czy zwrotny, czy z możliwością zmiany daty, ile trwa transfer, jakie godziny przylotu i odlotu, jaki dzień itd. To wszystko kosztuje. Ja leciałem "Lufą" z WAW za 1900, dobre godziny, krótki transfer, ale bilet "niezmienny" i kupiony pół roku naprzód. Jesteś z Wrocławia - to porównaj loty z Berlina :-)

eNIKa dołączył
26.09.2013

eNIKa 14:37 | 01.04.2016

Tak też myślałam, że można zejść poniżej 2000 tys. Pytanie tylko do kiedy czekać maksymalnie, żeby ceny nie zaczęły szybować w górę ;)

craicx dołączył
07.03.2012

craicx 14:45 | 01.04.2016

+ / - 2k to raczej standardowa stawka do BBK z Warszawy/Berlina/Pragi. Myślę, że śmiało możesz poczekać do września. Jeżeli nic ciekawego się nie trafi, to wtedy kupuj. Ceny Emirates/Qatar/Areoflot/UIA powinny się tak kształtować cały czas.

03.12.2012

[konto usunięte] 14:47 | 01.04.2016

To ma być grudzień.

03.12.2012

[konto usunięte] 14:42 | 01.04.2016

To wszystko zależy od dokładnego terminu twojej podróży. No i ile osób leci z Tobą. Jeżeli jesteś solistką, to możesz czekać do ostatniej chwili. W najgorszym wypadku pozostaną wtedy czartery.

mrcanberra dołączył
17.02.2011

mrcanberra 23:11 | 01.04.2016

Ostatnio chyba widziałem za coś 1700 zł wschodnimi liniami chyba ukraińskimi, za 2000 zł da jeszcze radę kupić, ale grudzień to szczyty więc linie i tak wyprzedadzą bilety więc nie liczyłbym na ostatnią chwilę, że będzie coś może za mniej jak 1600 zł, raczej na 2 patyki musisz się nastawiać, ale generalnie do grudnia sporo czasu więc masz czas na łowy bo może się coś jeszcze trafić, że kupisz za mniej jak 2000 zł.

craicx dołączył
07.03.2012

craicx 09:46 | 05.04.2016

Wiem, że od wczoraj, ale.... PROMO w QA, BKK za 1800 ~ 1900 zł również w Grudniu. Powroty do Wa-wy i Berlina. Szansa na trafienie A380 :)

zuzanka_21 dołączył
03.05.2016

zuzanka_21 01:58 | 04.05.2016

Witam. Ja lecę w czerwcu a bilet kupiłam pod koniec marca. Bałam sie ze zbyt późno, ale nie jest źle. Dałam 1900zl Emiratsami z jedną przesiadką.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl