Forum dyskusyjne
maroko - samolt
kategoria podróże po świecie
kraj Maroko
QLOCEK 11:42 | 19.06.2006
Witam,Czy kroś może szukał ostatnio jakiś tanich polaczen do Maroka. A jeśli tak, to co polecacie. W zasadzie najtansze oferty jakie ja znalazlem to okolo 1500zł w obie strony, a to troszke duzo!
grzewor 11:26 | 26.06.2006
witam,przemuśl sprawę przelotu do Malagi lub Jarez de la ....
W zeszłym roku leciałem do Malagi za 166E (2 strony) przejazd do Algeciras 2*10E, prom 52E (2 strony) całośc wychodzi 240 E czyli niecały 1000zł . Atrakcją tego jest przepłyniecie Giblartar, minusem przynajmniej dzień w plecy.
layla 21:08 | 27.09.2006
kupiłam wczoraj bilet w neckermannie za 1156 czarter i to najtańsza oferta którą znalazłam. lastminute na paździrnik
chacol 09:32 | 28.09.2006
Ja lecialem z Norwegian w sierpniu z Warszawy do Malagi za 300 zł w obie strony. Udalo mi się upolowac tani bilet. Autobus z Malagi do Algerciras 10 Euro, idz na przystan promową i jedz darmowym autobusem do Tarify (mozna kupic bilet na prom już w porcie w Maldze lub w Tarifie). Prom 27 Euro (lub cos koło tego) w jedną stronę z Tarify, co dało około 600 zl w obie strony ze wszystkim. Ale można jeszcze taniej z Niemiec prosto do Agadiru. Wtedy odpadaja promy.
yokayoka 14:51 | 28.09.2006
Cześć , polecam linie norwegian i easyjet. ja lecę za 300 zł w dwie strony(do Malagi) . Dobrym rozwiązaniem jest lot z Berlina z zakup biletu w dzień wylotu, robiłem tak trzy razy i zawsze były bilety bardzo tanie z resztą. w norwegian na dzień dzisiejszy zapłacisz ok 200 euro w zależności kiedy chcesz lecieć. Jeżeli niebawem to polecam na prawdę Berlin. Powodzenia !!!
yokayoka 14:56 | 28.09.2006
Pisząc o zakupie biletu w dzień wylotu z Berlina mam na myśli zakup biletów w biurach podróży, które to mieszczą się obficie na lotnisku Tegel !