Forum dyskusyjne
Maroko styczeń luty 2010
kategoria podróże po świecie
kraj Maroko
filjip 22:56 | 29.12.2009
Przelot rajanem (wylot 27 stycznia, powrót 19 lutego) do i zTangieru. Dalej objazdówka niskobudżetowa (Rif, Fez, Sahara,
Marakesz, wybrzeże Atlantyku).
Szukam towarzyszy podróży.
Filip, lat 32, z Wrocławia
email: filjip77@o2.pl
Angelika123 15:10 | 05.01.2010
a ile płacisz za bilet?ja szukam jakiegoś taniego lotu na czerwiec 12 - 27 i za nic nie mogę niczego taniego znaleźć tzn poniżej 1 tys złotych
na jakie strony warto wchodzić?
Nuti 16:58 | 05.01.2010
Szukaj w RYANAIRZE przez Londyn.... bardzo tanio mozna polecieć... życzę powodzenia :)
filjip 17:12 | 05.01.2010
ja zapłaciłem nieco ponad 100 (sto) złotych (bagaz tylko podreczny) za wszystko, po jednym noclegu na lotnisku w obie strony, promocje na czerwiec będą gdzieś w kwietniu, chociaż nie ma gwarancji, że na Maroko coś się trafi
filjip 22:38 | 11.01.2010
w rajanie chyba nawet bez promocji jest najtaniej, w tej chwili za moje bilety zaplacilbym 50 euro (na 2 tygodnie przed odlotem!)chociaz nie wiem, jak to bedzie latem, w sezonie
filnec 23:03 | 11.01.2010
easy jetem też można za małe pieniądze do tangieru,mam wrażenie że rajan ostatnio podrożał. no, ale mają wprowadzić stojące miejsca za pół ceny tak więc nie narzekam.
olgs86 11:51 | 12.01.2010
LOT ma czartery do Agadiru, tez w normalnych cenach. Albo zawsze jest możliwość na Giblartar a stamtąd promem.
Magdalene 11:45 | 30.11.2010
Ja chętnie pojadę, jeśli dałoby się przesunąć termin jakieś 1,5 - 2 tygodnie do tyłu.