Forum dyskusyjne
Jak najszybciej i najtaniej do Maroka
kategoria podróże po świecie
kraj Maroko
serbio 09:24 | 03.01.2007
Witam wszystkich serdecznie.Mam pytanie jak najtaniej dostać się do Maroka.Mam dwie propozycje :
- Warszawa -Malaga w dwie strony 600zl + 60euro Algercias -Tanger ( czy latwo dostać się z lotniska z Malagi do Algercias do portu promowego ??? )
- Katowice Pyrzowice - Frankfurt Hahl ( ile może kosztować taki bilet ??
) + Frankfurt Hahl - Agadir ( a po ile tutaj może kosztować bilet ??)
- czarter z Nekermana dwie strony 1600zl ( Warszawa - Agadir )
Czy istnieje jeszcze jakieś tanie i bezproblemowe polączenie Polski do Maroka .
Serdeczne dzięki za wszystkie rady napewno wielu osobą się również przydadzą.
grzewor 13:41 | 03.01.2007
witam,we wrześniu 2005 bilet na prom Algeciras- Ceuta-Algeciras kosztował 51,84E (open). Dojazd z Lotniska w Maladze jest prosty. Najpierw z lotniska autobusem nr 19 (1 E) na dworzec autobusowy gdzie kupujesz bilet na autobus do Algeciras (9,62E) W Algeciras autobus zatrzymuje sie 500 m od terminala promowego.
bilet Wawa- Malaga za 600PLN to dobra cena.
jak mieszkasz blisko granicy z niemcami to przeloty Berlin- Malaga-berlin są za 115E. a do Agadiru za ok 200E. wszystko zależy od tego kiedy i na ile jedziesz. czartery masz tu http://booking.as-superreisen.de/booking/as_superreisen/index.php?KID=626300&formular=3&nurflug=1
grzewor
andre356 14:09 | 03.01.2007
w czerwcu 2006 bilet na prom tez kosztowal 52E, wawa malago to norwegianem sie rozumie, jak trafisz na promocje to i za 250zł polecisz w 2 strony, jak masz blisko do berlina to lec easyjetem,
serbio 10:32 | 04.01.2007
Mam pytanie czy promy z Algercijas plywaja calą noc.Pytam dlatego że do Malagi przylecę z Warszawy okolo 18.30. Czy mam jeszcze możliwość dostania się z lotniska do Malagi a z tamtąd autobusem do Algercjijas i na prom do Tangeru lub Ceuty ?
Pozdrawiam