Forum dyskusyjne
Phutek- Ko Phi Phi Don
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
FiFi88 08:31 | 22.09.2010
czy ktoś jest zorientowany ile kosztuje przedostanie sie z Phuket na Phi Phi Island i jak on wyglada bo domyslam sie ze droga wodna tylko i wylaczniebede wdzieczny za jakakolwiek informacje na ten temat
pozdrawiam.
Edgarek 08:58 | 22.09.2010
Niezliczona ilość stateczków i rejsowych i czarterowych. Nie ma żadnego problemu. Ceny Ci nie podam bo ja miałem w cenie hotelu wycieczkę na Phi Phi.
benbm 14:10 | 22.09.2010
To nie jest duży koszt ,tym bardziej że teraz są same promocje nawet Vizy są fri czyli szukają na gwałt turystów Hajer
FiFi88 21:12 | 22.09.2010
z tego co sie orientowalem na niemieckich stronach biur podrozy to koszta takiej wycieczki w granicach 1700 E....
fruchu 08:35 | 23.09.2010
Wystarczy chwile poszukac:http://www.phiphi.phuket.com/schedule.htm
Phuket - Phi Phi 700Baht, powrotny 1100Baht
krukski 17:25 | 15.03.2012
Ja placilem okolo 400bahtow, popytaj w agencjach na miejscu, ceny są przerozne
marta 11:00 | 16.03.2012
3 tygodnie temu płaciłam 120 zł za wycieczkę na Phi Phi, Mayę itp. speed boathem, z obiadem. Polecam lokalne biura. Niestety są to bardzo oblegane miejsca przez turystów i plaże wyglądają jak jarmark..
1414 15:52 | 17.03.2012
wlasnie dziaj wyladowalem zna Phiphi.Ceny oscyluja miedzy 350 a 450 BTH z transferem do portu z waszego hotelu.Bilety kupisz w kazdym punkcie turystycznym .Na Patong Beach sa one rozmieszczone co jakies 10 metrow.Na Kata czy Karon juz zadziej ale nie widze problemu.