Forum dyskusyjne
ile trwa lot do Mombasy
kategoria
kraj Kenia
dandom 14:26 | 01.03.2011
Wróciłam z Kenii. Lecieliśmy z Itaką Katowice - Mombasa - lot czarterowy z międzylądowaniem w Egipcie (HUG)- bez wychodzenia z samolotu - 11 godzin. Jak będziecie wcześniej przy odprawie poproś obsługę niech przydzielą miejsca z przodu samolotu - są większe odstępy między siedzeniami.haniak 18:03 | 28.02.2011
Okolo 10 godzin, ale jest zmiana czasu - przesuwa sie zegarek "do przodu" o 2 godziny, wiec w sumie 12 :)Postoj w Hurgadzie okolo godziny i siedzi sie w samolocie
Milej podrozy :)
Hania
koelka 11:30 | 25.02.2011
Też leciałam do Mombasy z Itaki. Sam lot trwał 9 godz., postój w Kairze podczas międzylądowania 2 godz. (normalnie powinno trwać ok. godziny, ale było opóźnienie), więc w sumie 11 godzin w samolocie.
zgłoszone do moderacji
Eweline 19:17 | 24.02.2011
A nie byłoby najprościej zadzwonić do Itaki i po prostu zapytać?
zgłoszone do moderacji
annowi 15:24 | 24.02.2011
Lecę z Itaką , wiem że tankowanie paliwa ma byc w Hurhadzie w Egipcie , a następnie lecimy do Mombasy , myślę że to lot czarterowy , chodzi mi ile godzin będę w samolocie mam żylakiedi8888 13:07 | 24.02.2011
Z Warszawy do Mombasy nie latają zadne samoloty ani z miedzylądowaniem ani bez miedzylądowania. Mozna się tam dostac tylko z przesiadką. Powiedz ile czaasu trwa przesiadka i gdzie sie przesiadasz to ci powiem ile trwa lot.
zgłoszone do moderacji
arnie 12:58 | 24.02.2011
Jest na to sposób,wpisujesz sobie w jakąkolwiek wyszukiwarkę lotów lot relacji tutaj wpisz sobie miasto z którego wylatujesz i mombasę-dodaj czas przesiadki i już wiesz(!!!).Hahhaahaha
zgłoszone do moderacji