Forum dyskusyjne
budżet tajlandia
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
ML 13:20 | 05.10.2012
cześć, czy możecie mi powiedzieć jaki budżet +/- jest potrzebny na niskobudzetowe niecałe 3 tyg w Tajladnii?pozdrawiam
bynio 16:48 | 05.10.2012
Jakby Ci się chciało spojrzeć to na tej stronie jest taki sam wątek. Niepotrzebnie zaśmiecasz forum.Zbyszek
ML 16:52 | 05.10.2012
ale ja nie jade z dziećmi !!!:)forum dokładnie skanuje, a Twoje informacje wydają sie bardzo praktyczne, także dzięki za nie. Być może mój wzrok się pogorszył i nie wychwycił informacji ;>
[konto usuniete] 19:39 | 05.10.2012
10-13 $ dziennia w bankoku bez szalenstw ..20 $ dziennie jak jezdzisz /chiang mai ,koh tao ,itp /
pozdrawiam
ps
a wydac mozna ile sie ma...ale jak spisz w hostelu /5-7 $ jesz na "ulicy " 1-2 $ i jezdzisz pociagiem to i na Hong tong/whiskey starczy z 20 $ dziennia
pozdrawiam
mrcanberra 23:04 | 06.10.2012
około 100 zl na dzien, 2500 zl na 3 tygodnie bedzie normalnie.Oczywiscie wszystko zalezy kto jakie ma wymagania. Ponadto podrozujac w parze, wynajmujac hotel na 2 osoby, taxi takie wydatki sie rozloza.
makoza 17:08 | 14.11.2012
Hej, ja się wybieram w tym terminie , tylko powrót 13.12, jedziesz z większą grupą?
makoza 17:17 | 14.11.2012
ja 2 os. . Być może się gdzieś spotkamy na trasie, a planujecie na południe czy północ?
ML 17:24 | 14.11.2012
Plan jest taki: BKK-> Angkor/Siem Reap -> BKK-> Samui -> Khao Sok National Park -> Krabi no i jak wystarczy czasu to zrobimy coś na pólnoc od BKK. Ja jak u Was i skąd lecicie?
makoza 17:31 | 14.11.2012
BKK - ( być może Angkor) - Ko Samui - Ko tao - Krabi - Phuket - Ko Phi phi - Ko lanta - Ko Lipe