Forum dyskusyjne
Odbiór biletu na pociąg w Tajlandii
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
jacek_mal 18:55 | 11.02.2013
Witam, mam pytanie do osób które rezerwowały bilet na pociąg w Tajlandii przez stronę internetową. Z jakich stron korzystali i jak wygląda kwestia odbioru biletu.....W bkk będę około północy a pociąg mam o 8 rano. Czy istnieje możliwość odbioru biletu na dworcu?
bynio 19:50 | 11.02.2013
Za późno. Musisz odebrać dzień wcześniej, inaczej przepada.
jacek_mal 20:18 | 11.02.2013
czyli pozostaje liczyć na to że uda się kupić na dworcu? ostatnio miałem z tym mały problem:)
jacek_mal 20:55 | 11.02.2013
przez tą stronkę już nie można kupić biletu:(
bynio 09:37 | 12.02.2013
Ja ćwiczyłem to przez stronę kolei tajskich. Przysyłają Ci potwierdzenie rezerwacji mniej więcej na tydzień przed terminem. Z tym potwierdzeniem idziesz na dworcu kolejowym w BKK do kasy i płacisz i odbierasz bilet. Musisz być dzień wcześniej. Może ktoś inny Ci odbierze.
jacek_mal 10:36 | 12.02.2013
no właśnie lipa, muszę liczyć sam na siebie:)
Promyczek 11:21 | 19.02.2013
Gdybyś dotarł do jakiegoś sprytnego pomysłu z tym biletem będę wdzięczna za podpowiedź. Ja ląduje po 18 a pociąg mam o 22, więc tez trochę problematycznie by odebrać bilet na dobę wcześniej :( Czy motoś ma może pomysł w jaki sposób można kupić przez jakąś stronkę bilety?