/ / TAJLANDIA > Tajlandia Bali wrzesień październik > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Tajlandia Bali wrzesień październik

kategoria podróże po świecie

Seweryn dołączył
13.05.2012

Seweryn 00:24 | 26.06.2013

hej, para 33-latków z Wrocławia szuka chętnych na wycieczkę: Tajlandia kilka dni + wypoczynek i zwiedzanie Bali i okolice. W Tajlandii już raz byliśmy (Phuket / Bangkok), chętnie zobaczymy raz jeszcze. W planach też nurkowanie na Bali. Budżet - na pewno nie low-budget ale też bez wielkich szaleństw.

strato-sfera dołączył
20.06.2013

strato-sfera 11:02 | 26.06.2013

Witam,
a macie jakiś termin ustalony i na ile dni? Jaki koszt orientacyjnie?
Ja z mężem myśleliśmy o wycieczce do Tajlandii, ale to Bali też kusi, więc może uda się to połączyć.

Seweryn dołączył
13.05.2012

Seweryn 12:12 | 26.06.2013

ha, tak myślałem że będziesz zainteresowana, bo widziałem inny post :) wysłałem już wcześniej wiadomość na priv'a -
planowany termin: przełom wrzesień - październik.
koszt - to zależy od długości wyjazdu, najchętniej to bym chciał 2 tygodnie Bali + tydzień Bangkok i okolice, ale to wtedy na pewno wyjdzie drożej i nie wiem czy tyle urlopu dostaniemy, alternatywa to 2 tygodnie łącznie. Koszt - zależy od standardu hoteli. Dobry 4-gwiazdkowy hotel na Bali (my bookujemy przez niemiecki portal, 2 razy byliśmy w Azji z nimi) to 700 EUR za 2 tygodnie / osoba. Przeloty Bangkok - Bali - Bangkok to ok. 160 EUR / osoba. No i trzeba upolować dobrą okazję na loty do Bangkoku - czasem już za 400 EUR. Całość zależy od długości pobytu i atrakcji na miejscu ale myślę że realny koszt 2 osób w dobrym hotelu, przeloty, my chcemy nurkować to też kosztuje - łącznie myślę ca. 15 - 17 TPLN za 2 osoby. Najlepiej spotkać się i przegadać :) A skąd jesteście?

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl