/ / TAJLANDIA > tajlandia filipiny indonezja niskobudżetowe włoczegostwo > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

tajlandia filipiny indonezja niskobudżetowe włoczegostwo

kategoria podróże po świecie

stan33 dołączył
08.08.2013

stan33 17:26 | 08.08.2013

Witam,
Czy wybiera sie ktos w/w miejsca,na tzw tułaczke z plecakiem,raczej niskobudzetowo,lecz bez przesady. Planuje we wrzesniu wyruszyc połaczeniem warszawa bangkok, i na miejscu air asia .Czas na jaki wyruszam na ok 2-3 miesiace.Pierwszy etap to tajlandia,potem sie zobaczy jak i co.Spanie w hostelach,komunikacja to czym sie da w miare tanio.
Wyjazd raczej na włuczegostwo,poznanie kultury odwiedzonych narodowosci... Mam troche wolnego czasu wiec bez pospiechu..
Jesli ktos chce sie załapac na jakis etap zapraszam
p.s
jestem w trakcie dopełnienia przygotowań,poluje na fajny bilet do bkk
mam 33 lata,zaprawiony w podrozach,ale azja bedzie pierwszy raz

olabubu dołączył
16.01.2013

olabubu 18:01 | 08.08.2013

We wrześniu w południowo-wschodniej Azji trwa jeszcze pora deszczowa, są wielkie upały i ogromna wilgotność. Polecam zacząć wycieczkę nie wcześniej niż w październiku. Warto zwiedzić również Laos. Mieszkałam tam przez 10 miesięcy, Teraz jestem na wakacjach w PL, ale za niecałe 2 tyg wracam. Sporo informacji o Laosie (o Tajlandii trochę też) możesz znaleźć na moim blogu: http://laotanskieopowiesci.blogspot.com/
Zapraszam i życzę udanej podróży :)

Sandał dołączył
01.02.2013

Sandał 21:49 | 08.08.2013

Cześć, My we dwójkę wybierany się do Tajlandii w terminie 08-30.10.13 planu jeszcze nie mamy, więc może połączymy siły?

Sandał dołączył
01.02.2013

Sandał 21:59 | 08.08.2013

Cześć, My we dwójkę wybierany się do Tajlandii w terminie 08-30.10.13 planu jeszcze nie mamy, więc może połączymy siły?

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl