/ / TAJLANDIA > może w przyszłym roku > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

może w przyszłym roku

kategoria podróże po świecie

Janatar dołączył
04.10.2011

Janatar 11:53 | 10.10.2013

Bardzo bym chciała zwiedzić Tajlandię, Kambodźe i Malezję. Dwa lata temu udało mi się wyjechać do Wietnamu i Laosu. Niestety obecnie moi znajomi z którymi odbyłam podróż nie są zainteresowania dalekimi wyjazdami. Zostałam sama. Mam powyżej czterdziestki i szukam towarzystwa w swoim wieku. Mam też ograniczone fundusz dlatego noclegi wybieram w tańszych hotelach.

Piotrekbb dołączył
17.01.2010

Piotrekbb 12:09 | 03.11.2013

A Jaki termin masz na myśli my też planujemy wypad gdzieś dalej,

Janatar dołączył
04.10.2011

Janatar 16:16 | 04.11.2013

Interesuje mnie listopad 2014 r.

Piotrekbb dołączył
17.01.2010

Piotrekbb 18:58 | 04.11.2013

Fajny termin na też odpowiada szczególnie początek ale może być tydzień później . Jak macie termin to fajnie bo myślę że początkiem roku bilety tanieją. :) i będzie można zrobić jakiś plan

Janatar dołączył
04.10.2011

Janatar 09:20 | 11.11.2013

Czekam na kontakt z osobami, które tez są zainteresowane tym wyjazdem. Obecnie są w Azji. Gdybyś miał jakieś propozycje możemy je przedyskutować. Pozdrawiam

niemczuk@o2.pl dołączył
13.11.2013

niemczuk@o2.pl 23:22 | 13.11.2013

Ja tez mam ochote na taką wyprawe, prosze o jakis kontakt.

Piotrekbb dołączył
17.01.2010

Piotrekbb 08:24 | 23.01.2014

Masz już bilety bo ja kupiłem w promocji Qatar Airways i lecę 6 listopada do Phuket a wylatuje z Bangkoku 22 listopada.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl