/ / TAJLANDIA > Bangkok i okolice > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Bangkok i okolice

kategoria podróże po świecie

andyday dołączył
23.10.2013

andyday 07:41 | 28.10.2013

Witam wszystkich. Chętnie poznam śmiałków, wybierających się lub mających w planach wyjazd do Tajlandii pod koniec stycznia 2014 na 9 dni Bangkok i okolice. Mam dwuosobowy squad i chętnie kogoś poznam...

eNIKa dołączył
26.09.2013

eNIKa 08:51 | 28.10.2013

Cześć!
W BKK będziemy od 23 do 26 stycznia. Następnie przenosimy się w okolice Krabi. Jesteśmy available ;)

andyday dołączył
23.10.2013

andyday 11:28 | 28.10.2013

Witam, czy też macie podzielony wyjazd na objazdówkę/zwiedzanie i odpoczynek czy sami jesteście sobie organizatorem planu i całego wyjazdu?

eNIKa dołączył
26.09.2013

eNIKa 13:06 | 28.10.2013

Sami sobie Panami ;) Generalnie mamy już bilety i częściowo noclegi. Na miejscu sami układamy sobie plan. do 31go stycznia planujemy poruszać się w okolicach Krabi -> okoliczne wyspy itp, A następnie Koh Samui -> tam bardziej wypoczynek, choć zwiedzanie też jest w planach :)

andyday dołączył
23.10.2013

andyday 14:24 | 28.10.2013

Odwaga i organizacja godna naśladowania;) Ja niestety nie mogę się zdobyć na taką wyprawę w nieznane, ale może kiedyś, w każdym razie nie mówię "nie". Zdecydowałam sięna biuro ale może dlatego że i czasu mam nie wiele a w 9 dni coś obejrzeć i odpocząć to chyba dobry czas, jak sądzicie?

eNIKa dołączył
26.09.2013

eNIKa 14:30 | 28.10.2013

O Tajlandii wiemy, że jest bardzo bezpieczna i przede wszystkim tania (na miejscu - pomijając loty). Szkoda nam więc pieniędzy na biura które zawsze sobie coś doliczają. Poza tym będzie to przygoda ;) Generalnie zawsze jeździmy "na dziko" a pierwszy raz tak daleko. 9-dni - ciężko powiedzieć. Sam lot zajmuje sporo czasu...

andyday dołączył
23.10.2013

andyday 07:30 | 29.10.2013

Rzeczywiście lot do krótkich nie należy, szczególnie że ja mam opcję z przesiadką więc dochodzą dodatkowe 4 godziny, no ale czego się nie robi żeby zobaczyć dodatkowy skrawek świata. A jaki Wam się udało lot wyszukać, z przesiadką czy czarter bezpośredni?

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl