Forum dyskusyjne
Jedziemy kolo 15 tego listopada
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
WOJTASGARD 06:44 | 06.11.2013
Witam ja bede w Bangkoku kolo 15 tego listopada.Lece z Japonii.Jedzie ktos mozna by sie zgrac. Wyjazd na wlasna reke. Dwie osoby zaczynamy od Bangkoku a potem sie zobaczy.Na okolo 2-3 tygodnie. Chetni aby sie przylaczyc pisac. Przeprasza ze bez polskich znakow ale nie mam polskiej klawiatury. :)
+/- 19:41 | 08.11.2013
Jesteśmy w Bangkoku od 17 kilka dni. Jak szukacie towarzystwa daj znać
WOJTASGARD 21:56 | 08.11.2013
Witam, spoko dam znac, ja lece z Tokio 13-14 nareszcie koniec pracy, czas na wakacje,powiedzcie mi gdzie zalatwic jakis hotel na dwa dni potem moj znajomy przyjezdza. To juz sie cos ogarnie. Gdzie jechac ja mam tylko euro, jak kase wymienic nie mam jeszcze biletow, czekam az mi firma zakupi. W poniedzialek powinienem miec. Co robic po wyjsciu z lotniska.
atagaja 23:30 | 09.11.2013
Na lotnisku na pewno jest mnóstwo kantorów, więc o wymianę pieniedzy nie ma się co martwić.Ponadto, na pewno Cię miejscowi "oblecą" zaraz jak wyjdziesz z lotniska, więc albo tuk-tuk albo taxi..
emima 16:12 | 10.11.2013
Czesc,Euro mozesz wymienic na lotnisku na start, ja np. 2 dni temu dostalamlepszy kurs w banku niz w kantorze, ale roznice sa minimalne.
Z lotniska najleoiej udac sie na kho san, jezeli nie masz rezerwacji polecam rambuttiri road :) tu jest troche spokojniej a do kho san jest 2 min.
z lotniska jezeli nie chcesz przeplacac 400-500 bathow za taxi, skorzystaj z kolejki, dojezdzasz na ostatnia stacje za 45bathow i bierzesz tuk-tuka za 80bathow :)
pozdr.
WOJTASGARD 22:27 | 10.11.2013
Hey dzieki za info, bede sie kierowal od razy na Khaosan Road, a tam juz ogarne jakis hotelik, :) musze sobie zapisac te dziwaczne nazyw. Pozdrawiam,Jeszcze 2 dni tylko :)
WOJTASGARD 10:23 | 16.11.2013
Hey ja juz od 2 dni w Bangkoku jutro znajomy przyjezdza i ruszamy na polnoc, najpierw do parku Erawan, pozniej Lobpuri potem poludnie Pattaya, Krabi, i zobaczymy co jeszcze, jak ktos chetny pisac na priv
treasure666 00:37 | 21.01.2014
kurcze ja bede 21 listopada :) kupilam wlasnie dzis bilety :))) za mega cene 1870zeta hehhe. wiec lece z narzeczonym i byc moz ekolezanka z nami ipotem 3tygodnie chcmy zaliczyc thai
WOJTASGARD 07:30 | 21.01.2014
Hey to fajnie ze kupilas, ale ja bylem w zeszlym roku, juz dawno wrocilem. Ale jak wszystko sie fajnie ulozy to za miesiac bede znowu, ale to jeszcze nie widaomo jak z praca sie uda. Jak cos to na priv. Pozdrawiam
WOJTASGARD 07:30 | 21.01.2014
Hey to fajnie ze kupilas, ale ja bylem w zeszlym roku, juz dawno wrocilem. Ale jak wszystko sie fajnie ulozy to za miesiac bede znowu, ale to jeszcze nie widaomo jak z praca sie uda. Jak cos to na priv. Pozdrawiam