Forum dyskusyjne
Maroko szukam towarzyszy podróży
kategoria podróże po świecie
kraj Maroko
JaTyMaKu 10:45 | 04.01.2014
W kwestii terminu jestem elastyczna, najchętniej w okolicach marca.Chciałabym przesiąknac klimatem, odkrywać ciekawe zakątki, niekoniecznie wymienione w przewodniku. Nie mam oczekiwań co do trasy, nastawiam sie na chloniecie kraju wszystkimi zmyslami, podazanie za głosem serca i intuicji... Jeśli czujesz podróż podobnie, napisz :)
Izzyy 13:59 | 04.01.2014
Swietnie! Wszystko pasuje: termin, miejsce i nastawienie. Podaje maila: mala1018@wp.plPzdr.
Nina1 15:37 | 04.01.2014
Jest nas dwie i też czujemy bardzo podobnie! :) jeśli ogłoszenie nadal aktualne, podaję maila: ninka_@op.pl ;)
gosiax 21:03 | 05.01.2014
ja jestem zainteresowana podróżą m.in. do Maroko, jednak w lutym, jeśli jest ktoś chętny to zapraszam, nastawienie mam podobne :)
86ebe 11:15 | 13.01.2014
Hej, ja się wybieram z koleżanką do Maroka między 6-13 lutego, trasa Fes - Rabat - Marakesz. Jeśli jesteś zainteresowana, zapraszam na Priv:-)Pozdrawiam
Ewa
JaTyMaKu 11:17 | 13.01.2014
Dzieki za wiadomość :)Zdziwiło mnie, że tylko 7 dni! Jak lecicie? Znalazłyście jakieś sensowne połączenie?
Pozdrawiam,
Gosia
szami 11:21 | 13.01.2014
jestem w Marokko do konca marca z miesieczna przerwa na mauretanie(20.01-18.02)i mozna spotkac sie na kawie...pozdrowienia z Rabatu
JaTyMaKu 11:24 | 13.01.2014
:)Dzieki za propozycję! :)
Na razie szukam połączeń i pomysłów jak tam sensownie dotrzeć... Wszystkie loty są za min 1500 zł, z czego brak bezpośrednich połączeń... :(
Rozważałam nawet lot do Malagi i prom.. tylko nie wiem czy ceny pociągu do Marakeszu mnie nie zabiją ;)
Nie wiem.. nie wiem. Może coś mi doradzisz w tej kwestii. Znasz już pewnie tamtejsze ceny i możliwości...
Jaki sposób poruszania na m-cu byś poleciła?
Z góry dzięki :)
Pozdrawiam,
Gosia
86ebe 20:06 | 13.01.2014
Wydaje mi się, że mój poprzedni post się nie zapisał. Lecimy z Krakowa do Paryża 6.02, stamtąd do Fes, z powrotem z Marakeszu do Brukseli 13.02 i stamtąd do Krakowa, ale dopiero 16.02 bo chcemy przy okazji zahaczyć o Brukselę.