Forum dyskusyjne
Ktoś chętny na podróż do Maroko w maju
kategoria podróże po świecie
kraj Maroko
Bozianka 14:38 | 10.04.2014
W maju będę miała wolny tydzień i z chęcią wybrałabym się do Maroko lub do innego kraju. Jeśli macie sugestie lub chcielibyście dołączyć, dajcie mi znać ;-)
sensowna 22:57 | 10.04.2014
niestety maj mi nie pasuje,ale pazdziernik lub styczen.samej ciut się boję.
Bozianka 16:25 | 11.04.2014
Ja akurat mam wolne w maju, ale zycze tez udanej podrozy w innym czasie! ;-)
MagdaMagdaWwa 22:04 | 11.04.2014
Bozianka, w jakim jestes wieku? ja moze bym sie skusila. Mam 39 lat i jestem z w-wyI ktory tydzien maja wchodzi w gre?
Bozianka 00:06 | 12.04.2014
Super, moge miec wolne w okolicach 9-18 maja, a Tobie kiedy najlepiej pasuje? Mam 33 lata i jestem z poza Warszawy, ale bede w kwietniu na chwile w Warszawie.
poznanianka 21:34 | 03.05.2014
Chętnie dołączę w styczniu.
Bozianka 12:26 | 18.04.2014
Teraz bede miala mozliwosc wyjazdu do Maroka lub w inny kierunek od 29 maja do 1 czerwca. Zycze Wam super podrozy!;-)
marko988 13:48 | 24.04.2014
>My lecimy do Marakeszu 11 maja:)>
Byłem i polecam[url=http://asekura.pl].[/url]
Magda i Maciek 22:37 | 03.05.2014
Mielismy zarezerwowana wycieczke do Zagory i na pustynie ze strony stacja-marakesz .pl ,ale chyba nas oszukali bo nie odzywaja sie od okolo 3 tyg.,jesli wiecie cos na temat osoby organizujacej wycieczki z tej strony to dajcie znac ,ale wydaje sie malo zetelna,teraz szukamy na szybko kogos z kim moglibysmy taka wycieczke odbyc ale nikt sie nie odzywa,wiec chyba nici niestety:(
rzedzian 14:36 | 13.05.2014
Nie martwcie się taką rezerwacja. W marakeszu w medynie jest mnóstwo firm które sprzedają tego typu wycieczki, mozna się targować.Strzelam w ciemno ze bedzie u nich taniej.
A jesli jest was np. 4 to najlpiej i najtaniej wypozyczyc samochód i pojechac na wlasną rękę. I np. zatrzymac sie w okolicach Quarzazate po drodze , zobaczyc Ai Ben Haddou czy wąwaozy w rzekach Dades.