/ / TAJLANDIA > nocleg na ko lipe > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

nocleg na ko lipe

kategoria podróże po świecie

Magda i Maciek dołączył
22.01.2014

Magda i Maciek 21:01 | 25.04.2014

witam i mam prosbe do osob ktore nocowaly na wyspie Ko Lipe,planuje tam pobyt z noclegiem ale nie moge na stronie Booking znalezc zadnego hotelu,czy jest tam gdzies moze jakic Bungalow albo cokolwiek gdzie mozna zarezerwowac nocleg,z gory dzekuje za odpowiedz

bog41 dołączył
02.09.2012

bog41 09:11 | 26.04.2014

Szukaj na www.agoda. com. Booking ma w ogóle słabą ofertę na Azję, agoda jest dużo lepsza. Byłem na Ko Lipe miesiąc temu. Jest teraz poza sezonem, to nocleg znajdziesz i bez rezerwacji, ale fakt, że rezerwując przez internet będzie pewniej i taniej.

Magda i Maciek dołączył
22.01.2014

Magda i Maciek 10:33 | 26.04.2014

Dziekuje,sprawdze na Agodzie,ja planuje podroz w marcu 2015,to bedzie moja pierwsza podroz poza Europe,wole miec nocleg zarezerwowany bo nie mam doswiadczenia w podrozach "na zywiol":)

bog41 dołączył
02.09.2012

bog41 10:54 | 26.04.2014

Rozumiem obawy, sam jestem dość zachowawczy przy planowaniu podróży poza Europę. Jeśli jednak chodzi o Tajlandię, to zdecydowanie odradzam bukowanie noclegów, przejazdów czy wycieczek z dużym wyprzedzeniem. Tajlandia jest chyba najłatwiejszym na świecie krajem do zorganizowania sobie pobytu i nie ma żadnego problemu ze znalezieniem hotelu czy transportu z dnia na dzień na miejscu. Optyka zmienia się w trakcie pobytu i okazuje się często, że w jednym miejscu chce się zostać dłużej, niż się planowało, a opinie o innych nie odpowiadają naszym wrażeniom na miejscu. Na portalach rezerwacyjnych typu agoda obniżki cen hoteli pojawiają się na około dwa tygodnie przed planowanym pobytem, a oferta noclegów jest nadal bardzo bogata.
I sugestia na koniec: jeśli lecicie z Niemczech, to rozważcie lot nie do Bangkoku, a do Kuala Lumpur. Loty do Kuala są z Europy tańsze niż do Bangkoku (np. przez KLM, czy Air France), a z Kuala można dolecieć tanio do wszystkich lotnisk w Azji ( w tym do Tajlandii) przez Air Asia - tanie malezyjskie linie lotnicze.

Magda i Maciek dołączył
22.01.2014

Magda i Maciek 19:27 | 26.04.2014

Bardzo dziekuje i wezme pod uwage Twoje wskazowki,w sumie to chcielismy tez zobaczyc Kuala Lumpur ale obawialismy sie ze nie damy rady czasowo:)

orka dołączył
07.05.2010

orka 10:34 | 28.04.2014

Mountain resort z czystym sumieniem super bungalowy z przepieknym widokiem na ocean i plaże , bardzo dobre śniadanie w cenie, koniecznie wziąć wodne taxi , cena 5 zł ( 50 bahatow) osoba, kasę warto wymienić wcześniej , kurs na wyspie mocno zaniżony , reszta tak samo jak w całej tajlandi.

Magda i Maciek dołączył
22.01.2014

Magda i Maciek 18:27 | 28.04.2014

Faktycznie Resort ciekawy i niedrogi ale w czasie kiedy my chcemy jechac -brak wolnych pokoi,:(

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl