/ / TAJLANDIA > must see in Thailand > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

must see in Thailand

kategoria podróże po świecie

szyszuniaa123 dołączył
28.03.2014

szyszuniaa123 19:34 | 12.07.2014

No i stało się:) Zakupiłam bilety do Bangkoku 20.08-12.09. Planuję spędzić w samym Bangkoku kilka dni a potem objechać Tajlandię z chłopakiem. Zdaję sobie sprawę, że w 3 tyg nie zobaczę wszystkiego, ale chciałam was poprosić o poradę odnośnie miejsc, które muszę zobaczyć będąc 1 raz, ewentualnie kraje sąsiedzie.
Odkryłam bardzo fajną stronkę o Tajlandii: http://www.etajlandia.pl Jest tam mnóstwo cennych wskazówek i propozycji miejsc, ale jednak warto wysłuchać sprawdzonych przez was miejsc, może nawet propozycji hoteli itp.
Część z was widziałam udostępnia swoje plany podróży, byłabym wdzięczna za podzielenie się ze mną: i.szeszko@gmail.com

Myślałam o spędzenie kilku dni na wyspach, wiem że ten termin nie jest najlepszy na plażowanie, ale pewnie wiecie na których wyspach nie będę cały dzień mokra.

Dziękuję za wszelkie wskazówki i życzę udanych wypoczynków w okresie wakacyjnym:)

makensis dołączył
26.01.2009

makensis 16:44 | 13.07.2014

Sprecyzuj swoje wątpliwości, lektura portalu powinna pomóc choć o forum nie wypowiem się zbytnio pochlebnie ;)

skopa dołączył
14.07.2014

skopa 11:54 | 14.07.2014

Dlaczego nie wypowiesz się pochlebnie o forum? Pytam z czystej ciekawości.

MaTyS_72 dołączył
11.04.2013

MaTyS_72 16:09 | 14.07.2014

Na sierpień-wrzesień proponował bym ci odwiedzić okolice Samui. Co do szczegółów to ewentualnie na priv bo można o nich długo dyskutować ;)

pzdr
matys@fr.pl

leon15 dołączył
25.05.2014

leon15 16:30 | 14.07.2014

Dlaczego na priv? Podziel się ze wszystkimi wrażeniami i obserwacjami. Może być długo :)
W końcu po to mamy forum.

szyszuniaa123 dołączył
28.03.2014

szyszuniaa123 18:28 | 14.07.2014

wątpliwości nie mam, jestem po prostu ciekawa wypowiedzi osób, które już były w Tajlandii i mają jakieś doświadczenie i są mi w stanie napisać co warto zobaczyć a co jest przereklamowane i nie warte długiej podróży, Wiem, że każdy ma inny gust i jednemu się coś podoba innemu nie, dlatego jestem ciekawa wszystkich opinii:)

No i którą wyspę wybrać na plażowanie w tym terminie:)
Nie warto zbaczać z tematu, jeżeli ma ktoś coś cennego do podzielenia się, to będę wdzięczna i na pewno innym się też przyda, bo jest to dość często powtarzający się wątek:)

Podróże Obieżyświatki dołączył
01.07.2014

Podróże Obieżyświatki 21:03 | 14.07.2014

Zawsze i każdemu polecam Khao Sok National Park! To jest niezapomniane przeżycie!
Tutaj link do mojego artykułu na ten temat: http://www.globtroter.pl/artykuly/2905,tajlandia,nocleg,w,chatce,na,srodku,gorskiego,jeziora,i,bladzenie,po,jaskiniach,,czyli,,,8222,must,do,,8221,,w,tajlandii,.html
pozdrawiam

Remek&Monika dołączył
21.02.2013

Remek&Monika 12:01 | 15.07.2014

Cześć,

dla mnie "must see" w Tajlandii, to Phi Phi Islands i Railey Beach. Oczywiście jest tam mnóstwo turystów, ale w pełni rozumiem dlaczego:) Phi Phi najlepiej opłynąc kajakiem, jesli się oczywiście lubi takie formy aktywności. Pozdrawiam i życzę udanego wyjazdu.

alek--- dołączył
01.05.2007

alek--- 21:29 | 15.07.2014

Osobiście polecam: Kanchanaburi i okolice, Sukhothai i Chang Mai.
Tutaj więcej o tych miejscach (włącznie ze zdjęciami): http://olazplecakiem.blogspot.com/p/blog-page.html

thaiwhy dołączył
11.08.2014

thaiwhy 09:22 | 11.08.2014

Jeśli jeszcze jakimś cudem nie masz ustalonej trasy to zapraszam na swój blog:

http://thaiwhy.wordpress.com/

Naszą pierwsza podróż nazwałabym właśnie takim "must see"
tylko przy porze roku zamieniłabym Phuket na Samui :)

a skąd w ogóle pomysł na wyprawę w sierpniu?

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl