Forum dyskusyjne
Maya bay
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
Magda i Maciek 15:06 | 25.09.2014
Witam,czy jest szansa zeby pobyc na plazy Maya bay bez natloku turystow i tych wszystkich motorowek ???czy mozna wynajac sobie kogos kto zawiezie tylko nas?
od ktorej godziny zaczynaja przyplywac motorowki z turystami i o ktorej wszyscy wyplywaja ?
strasznie chcialabym tam pobyc w ciszy i spokoju,czy mam taka szanse ?
Magda i Maciek 15:29 | 25.09.2014
ogladalam na You tube prywatne filmy urlopowe z tego miejsca i niektorym sie udalo,nie wiem tylko jak tego dokonali
Bob_ 19:33 | 25.09.2014
Szczerze powiem, że temat jest ciężki do realizacji ;) W tamtym roku byłem w tym uroczym kraju, podejście do Maya robiliśmy dwa razy i za każdym razem o różnych godzinach. Ludzi zawsze jest tam pełno. Na mnie o wiele lepsze wrażenie zrobiło Bamboo Islands. Płynąc tam prywatną łódką można spędzić dzień na prawdziwej prawie bezludnej wyspie. Polecam!
Magda i Maciek 20:48 | 25.09.2014
no faktycznie ta Bamboo jest sliczna i calkiem niedaleko,wiec tam tez zawitamydzieki :)
strogg 23:23 | 25.09.2014
To zadziwiające, że ludzie chcą pobyć sami a wybierają do tego miejsca, które są zawalone turystami. Tak jakby cały świat sprowadzał się zaledwie do kilku wysepek, które muszą przygarnąć 90% turystów, tylko dlatego, że ktoś na jednej nakręcił film... :)