Forum dyskusyjne
bilet na Karbi i z powrotem
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
lucyna17 11:57 | 02.11.2014
Witam! chciałabym się dostać na Krabi w grudniu. Czy bilet najlepiej bukować w Polsce czy na miejscu bez problemu. Ile mniej więcej kosztuje taki bilet w 2 strony? z gówy dziekuję za podpowidz
Piotrekbb 15:43 | 02.11.2014
Ale czym tam się chcesz dostać. My płyniemy promem przez wyspę tam parę godzin pobędziemy i potem dalej na krabi ceny to widziałem że to koszt 180thbRezerwować nie będę tylko w hotelu kupie
lucyna17 21:14 | 02.11.2014
o, dziękuję za podpowiedz... a z kąd odchodzi taki prom? my chcemy się zatrzymać na Koh San Road. Tam widziałam masę kantorów z wycieczkami więc napewno nie będzie żadnych problemów. Ja na Pukecie już byłam i mi się za bardzo nie podobało więc chciałabym jednak bezpośrednio jechać. Czy wiesz ile godzin się płynie?
atagaja 10:47 | 04.11.2014
Na miejscu bilety na samolot spokojnie też zabukujesz. Czy to z Bangkoku, czy innego miejsca w Tajlandii. Sprawdź jednak loty już z Polski - może trafisz na jakąś super cenę.Pozdrawiam!
www.nitkiwdrodze.pl
thaiwhy 10:28 | 06.11.2014
Witajmy lecimy w tym roku na Krabi. Wydaje i się, że jeśli jest taniej kupować oba bilety na raz to tylko jeśli chodzi o opłaty rezerwacyjne. Poza tym nie ma różnicy. My kupiliśmy ze sporym wyprzedzeniem. Na miejscu zawsze było drożej :)
powodzenia :)
http://thaiwhy.wordpress.com/
lucyna17 13:09 | 06.11.2014
Dziękuję normację... dzisiaj udało nam sie kupić bilety i lecimy od 03.12 do 10. 12. 2014... czy macie jakieś ciekawe plany? może coś nam możecie odpowiedzieć jak się wydostać z lotniska i gdzie najlepiej? ja kiedyś byłam na Pukecie ale mi sie nie podobało i na Phi Phi tam było fajnie ale to było wiele lat temu.... chce w koncu zobaczyć coś nowego ;-)