/ / TAJLANDIA > stan wojenny jak sytuacja > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

stan wojenny jak sytuacja

kategoria podróże po świecie

7artur88 dołączył
15.08.2014

7artur88 20:30 | 02.01.2015

czy ktoś opisze jak wygląda na chwile obecną sytuacja ze stanem wojennym w Tajlandii?!

kiwi2013 dołączył
14.02.2013

kiwi2013 15:38 | 04.01.2015

Nie ma żadnego stanu wojennego...

Stan ten był w maju 2014 i został zniesiony choć praktycznie dla turystów był on nieodczuwalny.
http://www.msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/ostrzezenia/ostrzezenia_dla_podrozujacych?search=true&KRAJ=9:Azja;10:Tajlandia#asia nawet na stronie Ministerstwa Spraw Zagranicznych nie ma żadnej informacji o tym aby nie podróżować do Tajlandii.

7artur88 dołączył
15.08.2014

7artur88 19:27 | 04.01.2015

dzięki, nie był odczuwalny, ale bardziej interesuje mnie jak wygląda to prawnie(a nie tylko to, że godzinę policyjną zniesiono po krótkim czasie i wszystko wróciło do normy), bo jutro wylatuję i nie wiem co z ubezpieczeniem podróżnym(podobno nie działa w takich sytuacjach).pzdr

kiwi2013 dołączył
14.02.2013

kiwi2013 13:41 | 05.01.2015

Rok temu dowiadywałam się u ubezpieczyciela to dostałam informację, że jesli w Tajlandii JEST OGŁOSZONY stan Wojenny to ubezpieczyciel może odmówić pokrycia kosztów świadczenia, ale jeśli NIE JEST OGŁOSZONY to ubezpieczenie działa normalnie. :)

Wiesław dołączył
14.02.2009

Wiesław 18:55 | 05.01.2015

nie wiem o czym mówisz
wczoraj wróciłem z Tajlandii i niczego takiego nie zauważylem
zabawa taka jak zawsze

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl